Τα νέα των μελών μας

LG: Η υψηλή τεχνολογία της LG συνάντησε τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού στην 7η ημερίδα ΕΣΩ

undefined

 

Το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics (LG), ως Χορηγός Τεχνολογίας, έφερε κοντά την υψηλή τεχνολογία με τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού, στην Ημερίδα Εσωτερικής Διακόσμησης και Αρχιτεκτονικής ΕΣΩ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Μαρτίου στο μεγάλο Αμφιθέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Για 7η συνεχόμενη χρονιά, η ημερίδα συγκέντρωσε τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Ελληνικής δημιουργικής και αρχιτεκτονικής σκηνής, οι οποίοι θαύμασαν τα προηγμένης τεχνολογίας επαγγελματικά προϊόντα LG Digital Signage που υπηρετούν την υψηλή αισθητική και τους κανόνες της σύγχρονης αρχιτεκτονικής με καινοτόμες εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης. 

undefined

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκατοντάδες εκπρόσωποι της ελληνικής δημιουργικής σκηνής και καταξιωμένοι αρχιτέκτονες που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον πρωτοποριακό σχεδιασμό των 86 ιντσών Ultra Strech WebOS Signage Monitors(σειρά BH5C), που ήταν τοποθετημένα σε κατακόρυφες (portrait) εγκαταστάσεις τύπου pillars στους χώρους της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, αναβαθμίζοντας την συνολική διακόσμηση και αρχιτεκτονική της. Παράλληλα, στο ειδικά διαμορφωμένο LGBoothοι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές λύσεις Information Display, Κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού της LG, καθώς και να απολαύσουν την υψηλής αισθητικής οθόνη 55 ιντσών LG Double Sided OLED (σειρά EH5C) σε επιδαπέδια βάση, η οποία χάρη στην διπλής όψεως οθόνη, τον καινοτομικό σχεδιασμό της με πολύ λεπτό πάχος και το περίτεχνο πλαίσιό της προσφέρει εξοικονόμηση χώρου και ευελιξία σε περιπτώσεις πολλαπλών χρήσεων. 

undefined

Tα βλέμματα στην κεντρική σκηνή του μεγάλου Αμφιθέατρου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες και οι παρουσιάσεις της ημερίδας, μαγνήτισε η OLED In-glass Wallpaper Signage 55 ιντσών (55EG5CD), η οποία εντυπωσίασε με τον επαναστατικά λεπτό γυάλινο σχεδιασμό της. Η συγκεκριμένη οθόνη της LG είναι ιδανική για εμπορικούς χώρους με υψηλή αισθητική, χώρους τέχνης και επιχειρήσεις, που θέλουν να προσθέσουν ιδιαίτερα στοιχεία στη διακόσμηση των εσωτερικών τους χώρων με digital signage εφαρμογές. 

undefined

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronicsδήλωσε σχετικά: «Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχουμε στη φετινή ημερίδα ΕΣΩ, μία εκδήλωση που έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος θεσμός στην Ελλάδα για τις τέχνες του σχεδιασμού, από την οποία η LG δεν θα μπορούσε να λείπει. Καταξιωμένοι αρχιτέκτονες και σχεδιαστές ήρθαν σε επαφή με τις επαγγελματικές λύσεις Digital Signage της LG, οι οποίες αποτελούν έναν ιδανικό συνδυασμό κομψής σχεδίασης και υψηλής αισθητικής με προηγμένες εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης που αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική και το design του χώρου στο οποίο εγκαθίστανται».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο