Τα νέα των μελών μας

LG: Η τεχνολογία Micro Led οθονών της LG βραβεύεται στο International Light Convergence Expo 2021

 

undefined

 

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) έλαβε το ’Presidential Award’ στο International Light Convergence EXPO 2021, για την τεχνολογία MicroLed. Η LG ανέπτυξε μια νέα μέθοδο εφαρμογής στην οποία τα RGB chips μεταφέρονται απευθείας στην πλακέτα σύνδεσης του Thin Film Transistor (TFT), αντί για την παραδοσιακή πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος. Η καινοτομία της LG φέρνει νέες συναρπαστικές δυνατότητες, προσφέροντας ρεαλιστικές εικόνες υψηλής ανάλυσης με βαθύτερο μαύρο.

Το Micro LED προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας με εξαιρετική φωτεινότητα, αντίθεση και ευκρίνεια. Οι οθόνες είναι αυτοφωτιζόμενες και χρησιμοποιούν μικροσκοπικές διόδους εκπομπής φωτός. Η βραβευμένη τεχνολογία νέας γενιάς Micro LED της LG προσφέρει ζωντανά, ακριβή χρώματα και βαθύ μαύρο για μια καθηλωτική εμπειρία θέασης. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός αυτής της ευέλικτης οθόνης δίνει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να προσαρμόζουν το μέγεθός της, ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες τους και στους επιθυμητούς χώρους. Όλα αυτά συνοδεύονται από κομψό, απρόσκοπτο σχεδιασμό, που ενσωματώνεται άψογα σε κάθε χώρο.

Προσελκύοντας περίπου 200 οργανισμούς που εκθέτουν σε περισσότερα από 500 περίπτερα, το International Light Convergence EXPO είναι μια ετήσια εκδήλωση που παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στις προηγμένες τεχνολογίες LED, OLED, ψηφιακής σήμανσης και φωτισμού. Κάθε χρόνο, η τελετή απονομής των βραβείων που διοργανώνεται από το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Ενέργειας της Κορέας και τον Οργανισμό Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων της Κορέας, αναγνωρίζει τη σημαντική συνεισφορά της ανάπτυξης των LED και OLED.

undefined

«Η LG είναι στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχει σε αυτή την έκθεση για άλλη μια φορά και είναι για εμάς μεγάλη τιμή που λαμβάνουμε αυτή την αναγνώριση για τις καινοτομίες μας στην τεχνολογία Micro LED», δήλωσε ο Paik Ki-mun, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της επιχειρηματικής μονάδας Display Information της LG Electronics Business Solutions Company. «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την τεχνολογία των προϊόντων MicroLed, τόσο ως πρωτοπόροι όσο και ως κατασκευαστές».

Με τις προηγμένες τεχνολογίες και την κατασκευαστική τεχνογνωσία της, η LG αποκάλυψε το πρώτο της προϊόν Micro LED το 2020, ενισχύοντας περαιτέρω την παγκόσμια φήμη της ως ηγέτης στο κομμάτι της ψηφιακής σήμανσης. Το πρώτο προϊόν ψηφιακής σήμανσης Micro LED της LG, το LG MAGNIT, συνδυάζει άψογα την άριστη ποιότητα εικόνας και φωτεινότητας με τις κορυφαίες τεχνολογίες της LG.

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions Company είναι o αξιόπιστος συνεργάτης που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για διαφορετικές βιομηχανίες παγκοσμίως. Με ένα χαρτοφυλάκιο μοναδικών λύσεων από κορυφαία προϊόντα ψηφιακής σήμανσης OLED και LED για τους επαγγελματίες έως ηλιακές λύσεις υψηλής απόδοσης, η LG είναι ένα brand με παγκόσμια αναγνώριση. Οι λύσεις πληροφορικής της LG περιλαμβάνουν οθόνες, lap-top, προβολείς, συσκευές cloud, ιατρικές οθόνες και ρομπότ, όλα σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα της εργασίας και να επιστρέφουν ισχυρή αξία στους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LG.com/b2b

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.  

 

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.linkedin.com/company/lg-electronics-hellas-business-solutions/

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: 

Touchpoint Strategies

Βασιλική Σχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpoint.gr

τηλ:  21 7777 8574 

 

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

e- mail: erietta.koukiou@lge.com

τηλ: 210 48 00 500

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο