Τα νέα των μελών μας

LG: Η σειρά αντλιών θερμότητας αέρα-νερού (AWHP) της LG καλωσορίζει τη νέα λύση Hydrosplit με ενσωματωμένη δεξαμενή νερού

 

undefined

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) επεκτείνει τη σειρά αντλιών θερμότητας αέρα-νερού (AWHP) προσθέτοντας τη νέα μονάδα με την ενσωματωμένη δεξαμενή νερού Therma V R32 Hydrosplit (IWT). Παρέχοντας αξιόπιστη ψύξη, θέρμανση και ζεστό νερό σε κάθε σπίτι, η Therma V R32 Hydrosplit IWT προσφέρει προστιθέμενη αξία και ευκολία σε συνδυασμό με την ενεργειακή απόδοση για την οποία διακρίνεται η LG Therma V.

Τα συστήματα AWHP είναι πιο βιώσιμα από τις συμβατικές αντλίες θερμότητας, καθώς χρησιμοποιούν αέρα ως πηγή θερμότητας μειώνοντας τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας και αυξάνοντας την ενεργειακή απόδοση. Ανήκοντας στην ολοκληρωμένη σειρά AWHP της LG, οι λύσεις Therma V R32 Hydrosplit περιλαμβάνουν μια εσωτερική μονάδα (IDU) και μια εξωτερική (ODU) που συνδέονται μόνο μέσω σωληνώσεων νερού. Εκτός από τη μεγαλύτερη ευελιξία εγκατάστασης, οι λύσεις Hydrosplit της LG εξασφαλίζουν ασφάλεια στους χρήστες, μειώνοντας τον κίνδυνο διαρροής ψυκτικού μέσου στον εσωτερικό χώρο. Επιπλέον, η αναβαθμισμένη σειρά Therma V R32 Hydrosplit εξασφαλίζει πιο ομαλή ροή νερού χάρη στους βελτιωμένους σωλήνες νερού με τα πιο αποτελεσματικά φίλτρα και τη διευρυμένη συμβατότητα με μια ποικιλία άλλων λύσεων της LG. 

Η νέα προσθήκη του Therma V R32 Hydrosplit IWT στη σειρά συνδυάζει μια εσωτερική μονάδα (IDU), μια δεξαμενή νερού και τις απαραίτητες σωληνώσεις σε μια ενιαία λύση που προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χώρου. Αρκετά συμπαγής και ελαφριά, η πρωτοποριακή λύση της LG είναι εύκολη στην εγκατάσταση και τη λειτουργία, ενώ ξεχωρίζει για την εξαιρετική αξιοπιστία και αποδοτικότητα που προσδοκούν οι πελάτες παγκοσμίως από τα LG HVAC προϊόντα.

undefined

Εξοπλισμένη με τον επαναστατικό R1 Compressor™ της LG, η Therma V R32 Hydrosplit IWT με ενεργειακή απόδοση έως και A+++ [1] προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις είτε θερμαίνει, είτε ψύχει το σπίτι, ενώ εγγυάται στους χρήστες αξιόπιστη παροχή ζεστού νερού. Η λύση διακρίνεται επίσης για το μειωμένο περιβαλλοντικό της αποτύπωμα σε σχέση με πολλά ανταγωνιστικά προϊόντα λόγω του ψυκτικού μέσου R32 χαμηλού δυναμικού θέρμανσης του πλανήτη (GWP), καθώς έχει 68% χαμηλότερο GWP από εκείνο του R410A. 

Ως μέρος της σειράς LG Therma V Hydrosplit, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε περιοχές όπου επικρατεί βαρύς χειμώνας, η Therma V R32 Hydrosplit IWT παρέχει αξιόπιστη θέρμανση και παροχή ζεστού νερού, ακόμη και σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες όπως -25 βαθμούς Κελσίου [2]

Η νέα IWT της εταιρείας προσφέρει επίσης έξυπνο έλεγχο με διαισθητική οθόνη και πλήκτρα αφής. Γρήγορη και απλή στην πλοήγηση, επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίζουν και να αλλάζουν εύκολα τις ρυθμίσεις λειτουργίας σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις και τις απαιτήσεις τους. Είναι συμβατή με την εφαρμογή LG ThinQ σε κινητές συσκευές, επιτρέποντας τον έλεγχο από οποιαδήποτε τοποθεσία. 

«Η LG Therma V R32 Hydrosplit IWT είναι μια ολοκληρωμένη λύση που εξοικονομεί χώρο, προσφέροντας ταχύτερη, πιο ευέλικτη εγκατάσταση και εξαιρετική ενεργειακή απόδοση», δήλωσε ο James Lee, επικεφαλής της Air Solution Business Unit στην LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις που πληρούν τους τελευταίους ενεργειακούς και περιβαλλοντικούς κανονισμούς στα προϊόντα HVAC, ανταποκρινόμενοι ταυτόχρονα στις ταχέως μεταβαλλόμενες ανάγκες των συνεργατών μας και των τελικών χρηστών παγκοσμίως».  

undefined

 

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions Company είναι o αξιόπιστος συνεργάτης που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για διαφορετικές βιομηχανίες παγκοσμίως. Με ένα χαρτοφυλάκιο μοναδικών λύσεων από κορυφαία προϊόντα ψηφιακής σήμανσης OLED και LED για τους επαγγελματίες έως ηλιακές λύσεις υψηλής απόδοσης και λύσεις θέρμανσης και ψύξης, η LG είναι ένα brand με παγκόσμια αναγνώριση. Οι λύσεις πληροφορικής της LG περιλαμβάνουν οθόνες, laptop, προβολείς, συσκευές cloud, ιατρικές οθόνες και ρομπότ, όλα σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα της εργασίας και να επιστρέφουν ισχυρή αξία στους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/global/business.

 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή ψηφιακών λύσεων και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.LinkedIn.com/lghellasBusinessSolutions

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: 

Touchpoint Strategies

Βασιλική Σχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpoint.gr

τηλ: 21 7777 8574

 

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

e- mail: erietta.koukiou@lge.com

τηλ: 210 48 00 500

 

[1] Κατηγορία εποχιακής απόδοσης θέρμανσης χώρου A+++ σε Μέσες συνθήκες LWT 35 βαθμών Κελσίου με βάση το EN14825 και κατηγορία απόδοσης θέρμανσης νερού A+ με βάση το προφίλ L σύμφωνα με το EN16147.

[2] Απόδοση στο 100% των λειτουργικών δυνατοτήτων σε -7 βαθμούς Κελσίου και άνω.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο