Τα νέα των μελών μας

LG: Η πρώτη στην αγορά αντλία θερμότητας τύπου Monobloc με ψυκτικό υγρό R32 είναι εδώ: LG Therma V R32 Monobloc

undefined 

 

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά αντλιών θερμότητας LG Therma V R32 Monobloc, την πρώτη στην αγορά αντλία θερμότητας τύπου Monobloc με οικολογικό ψυκτικό υγρό R32 που εξασφαλίζει ακόμα υψηλότερες αποδόσεις. H LG έχει ενσωματώσει νέες τεχνολογίες στα προηγμένα συστήματα ψύξης – θέρμανσης που διαθέτει, εξασφαλίζοντας δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού έως 65ο C και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στους αυστηρούς περιβαλλοντικούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς, αλλά και «έξυπνες» λειτουργίες για απομακρυσμένη διαχείριση μέσω της κινητής συσκευής του χρήστη για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία ελέγχου και χρήσης. Ως η πρώτη εταιρεία που κατασκευάζει αντλίες θερμότητας τύπου Monobloc  με ψυκτικό υγρό R32 δημιουργεί ένα νέο ορόσημο στη βιομηχανία λύσεων θέρμανσης. 

undefined

Το νέο καινοτόμο μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα εύρος λύσεων θέρμανσης, όπως παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, ενδοδαπέδια θέρμανση ή σύνδεση σε συστήματα  καλοριφέρ. Επιπλέον, η αντλία θερμότητας Therma V R32 Monobloc αντικαθιστά τον συμβατικό λέβητα και συνδέεται απευθείας με τη δεξαμενή νερού σε νέες ή υπάρχουσες κτιριακές εγκαταστάσεις. Η αντλία θερμότητας Therma V R32 Monobloc έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ασυναγώνιστη ενεργειακή απόδοση, ευκολία στη χρήση και απόλυτο έλεγχο. 

undefined

Η πρώτη στην αγορά αντλία θερμότητας τύπου Monobloc με οικολογικό ψυκτικό υγρό R32

H σειρά LG Therma V είναι μεταξύ των καλύτερων λύσεων αντλιών θερμότητας στην αγορά χάρη στην 10ετή τεχνογνωσία της εταιρείας στον τομέα της θέρμανσης και στον εξαιρετικό σχεδιασμό ως απόρροια της εμπειρίας δεκαετιών που διαθέτει η LG στην τεχνολογία κλιματισμού. Το νέο μοντέλο της επιτυχημένης σειράς είναι το πρώτο στην αγορά αντλία θερμότητας τύπου Monobloc με  ψυκτικό υγρό R32 και παραγωγή ζεστού νερού έως 65ο C, καταδεικνύοντας σαφώς την τεχνογνωσία και την ηγετική θέση της LG σε αυτήν την εξειδικευμένη κατηγορία. 

undefined

Το Therma V R32 Monobloc είναι το πλέον αποδοτικό σύστημα θέρμανσης  μεταξύ των μοντέλων της σειράς Therma V, καθώς χάρη στο νέο ψυκτικό μέσο επιτυγχάνει εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις, με εποχιακό συντελεστή απόδοσης θέρμανσης (SCOP) 4.45 και Ενεργειακή Σήμανση (ΕrP) Α+++[1]. 

Επιπλέον, ένα ακόμα χαρακτηριστικό για το οποίο ξεχωρίζει το νέο μοντέλο, είναι η δυνατότητα θέρμανσης ακόμα και όταν στο εξωτερικό περιβάλλον επικρατούν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες έως και –25°C, ενώ παράγει ζεστό νερό έως και 65°C, ακόμα και όταν είναι χαμηλή η θερμοκρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος. 

Ο επαναστατικός συμπιεστής Scroll Inverter της LG, προσφέρει απαράμιλλη απόδοση και αξιοπιστία, ενώ η διεύρυνση του λειτουργικού εύρους συχνοτήτων σε 10-135 Hz, από 15-100Hz που είχε το προηγούμενο μοντέλο, αποτελεί αξιοσημείωτη αναβάθμιση καθώς το Therma V R32 Monobloc αυξάνει την απόδοση σε μερικά φορτία, ενώ επιτρέπει την ταχεία επίτευξη της θερμοκρασίας που επιθυμεί ο χρήστης. H αντοχή είναι ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο όπου υπερτερεί το Therma V R32 Monobloc. Αξιοποιώντας τον αποκλειστικό εναλλάκτη θερμότητας της LG ‘Ocean Black Fin’ το νέο μοντέλο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη διάβρωση και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ιδιαίτερα σε περιβάλλοντα με υγρασία, αλλά και βιομηχανική ρύπανση διευρύνοντας τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και μειώνοντας το κόστος συντήρησης. 

undefined

Η ευκολία του χρήστη στο επίκεντρο των νέων λειτουργιών

Το νέο μοντέλο διαθέτει μια σειρά από βελτιώσεις με γνώμονα την αύξηση της λειτουργικότητας και την ευκολία του χρήστη. Η νέα έκδοση του χειριστηρίου ελέγχου θερμοκρασίας της LG διαθέτει κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό, ενώ η πλοήγηση και η επιλογή των λειτουργιών γίνεται με πλήκτρα αφής. Επιπλέον, το χειριστήριο διαθέτει μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες ελέγχου όπως η παρακολούθηση ενεργειακών πληροφοριών, η ρύθμιση χρονοδιαγράμματος και η λειτουργία έκτακτης ανάγκης. Όλες αυτές οι λειτουργίες συνοδεύονται από διαισθητικό UI, επιτρέποντας τον γρήγορο και εύκολο έλεγχο της μονάδας, ώστε ο χρήστης να μπορεί πλέον να ρυθμίσει το επίπεδο κατανάλωσης ενέργειας για να μειώσει τις αντίστοιχες δαπάνες ενέργειας και χρημάτων. 

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το νέο μοντέλο, οι περίφημες smart λειτουργίες της εταιρείας, καθώς το νέο μοντέλο Therma V R32 με την προμήθεια του προαιρετικού Wi-Fi Modem μπορεί να ελεγχθεί από την δωρεάν εφαρμογή LG Smart ThinQ. Με μία μόνο εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν απομακρυσμένα από το κινητό τους τηλέφωνο, ολόκληρο το φάσμα των έξυπνων συσκευών της LG. Αυτή η εύχρηστη λειτουργία επιτρέπει στο χρήστη ελέγχει την πλειονότητα των διαθέσιμων λειτουργιών μέσω του πίνακα ελέγχου. Λειτουργίες όπως η τροφοδοσία, η προκαθορισμένη ρύθμιση της λειτουργίας, η παρακολούθηση της ενέργειας, η ρύθμιση της θερμοκρασίας και η επιλογή του τρόπου λειτουργίας μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν ή να ελεγχθούν μέσω της εφαρμογής. Μια εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία είναι η χρήση της εφαρμογής για την προθέρμανση ενός δωματίου. 

undefined

Τέλος, η εγκατάσταση του Therma V R32 Monobloc είναι ιδιαίτερα εύκολη καθώς χάρη στον σχεδιασμό τύπου Monobloc τα στοιχεία της εσωτερικής και τις εξωτερικής μονάδας συνδυάζονται σε ένα ενιαίο σασί, χωρίς να απαιτείται επιπλέον εργασία σύνδεσης σωληνώσεων ψυκτικού μέσου. Ακόμη, το πρόγραμμα LG Therma V Configurator επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση καθώς οι παράμετροι λειτουργίας μπορούν να ρυθμιστούν πριν την εγκατάσταση της μονάδας. 

undefined

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που παρουσιάζουμε τη νέα σειρά προϊόντων Therma V. Τα νέα μας προϊόντα είναι τα πρώτα στην αγορά τύπου Monobloc με οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, ενσωματώνοντας καινοτομίες και τεχνολογίες επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την αποδεδειγμένη ηγετική θέση της LG στον τομέα των λύσεων ψύξης-θέρμανσης», δήλωσε ο Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas. «Η LG ως ηγέτιδα και πρωτοπόρος εταιρεία διατηρεί στο επίκεντρό της τις καθημερινές ανάγκες του τελικού καταναλωτή και δεσμεύεται να συνεχίσει να αναπτύσσει λύσεις για να αντιμετωπίσει όχι μόνο τα πιο κοινά προβλήματα των χρηστών, αλλά και να αναβαθμίσει την φιλική προς το περιβάλλον καινοτομία». 

Η αντλία θερμότητας Therma V R32 Monobloc είναι ήδη διαθέσιμη στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο του 2018.

[1] Η A+++ ενεργειακή κλάση θα τεθεί σε ισχύ από 26 Σεπτεμβρίου 2019. Έως τότε ισχύει η σήμανση ενεργειακής κλάσης Α++ σύμφωνα με τις τρέχουσες προδιαγραφές.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο