Τα νέα των μελών μας

LG: Η νέα σειρά LG OLED Wallpaper Hotel TVs επαναπροσδιορίζει τις πολυτελείς σουίτες

undefined

 

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων LG OLED Wallpaper HotelT VsWU960που συνδυάζει το Dolby Vision HDR10 και Dolby Atmos με την εκπληκτική αντίθεση της προηγμένης και διεθνώς αναγνωρισμένης τεχνολογίας LGOLED για να δημιουργήσει μια κινηματογραφική εμπειρία. Το σύστημα magicremote προσφέρει φωνητικές εντολές και προστασία της ιδιωτικής ζωής. Οι ξενοδόχοι θα εντυπωσιαστούν από τη βελτιωμένη λειτουργικότητα της πλατφόρμας webOS 4.0 και Pro:Centric, και θα προσφέρουν υψηλού επιπέδου εξατομικευμένη εμπειρία φιλοξενίας, προσθέτοντας ένα έργο τέχνης στις σουίτες του ξενοδοχείου τους. 

Η LG OLED Wallpaper Hotel TV WU960H είναι σχεδιασμένη για πολυτελείς σουίτες, καθώς ο κομψός σχεδιασμός της οθόνης ενισχύει κάθε στυλ διακόσμησης. Η οθόνη είναι τελείως επίπεδη και τόσο λεπτή που μπορεί να τοποθετηθεί σε μαγνήτες στο διαθέσιμο μαγνητικό πλαίσιο. Στον σχεδιασμό προσδίδει επιπλέον, το επίπεδο καλώδιο που συνδέει το soundbar, το οποίο είναι εύκολο να κρυφτεί, κάνοντας την οθόνη να φαίνεται ότι αιωρείται. Επιπροσθέτως, η λεπτή και κομψή ηχομπάρα περιλαμβάνει τα χειριστήρια της τηλεόρασης, μαζί με τα προηγμένα ηχεία. 

undefined

Ακόμη, με τη νέα λειτουργία OLED Gallery, ο ξενοδόχος μπορεί να επιλέξει ένα συγκεκριμένο στυλ εικόνων για την προβολή ή τη μεταφόρτωση δικών του βίντεο ή εικόνων, ενώ, με πάχος οθόνης μικρότερο από 4mm, η LGWU960H μπορεί πραγματικά να κάνει οποιαδήποτε επιφάνεια να μοιάζει με τοίχο γκαλερί, καθώς το εκπληκτικό περιεχόμενο δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα και αλλάζει στη διάθεση του επισκέπτη. 

Οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία προβολής από τον συνδυασμό της τεχνολογίας OLED με τα DolbyVision και DolbyAtmos. Με το Dolby Vision HDR10 οι εικόνες είναι πιο καθαρές και τα χρώματα πιο ζωντανά, ενώ το Dolby Atmos χρησιμοποιεί το soundbarγια να προσφέρει δυναμική εμπειρία surround ήχου, ακόμα και σε περιορισμένο χώρο – κάτι που δε συναντά κανείς συχνά σε δωμάτια ξενοδοχείου. 

undefined

Μία άλλη αξιοσημείωτη αλλαγή για τους ξενοδόχους είναι η πρόσθετη λειτουργία της πλατφόρμας webOS 4.0 και του ProCentric Hotel Content Management. Το βελτιωμένο εσωτερικό ολοκληρωμένο (chipset) επιτρέπει την πιο γρήγορη εκτέλεση των εφαρμογών στο παρασκήνιο και την γρήγορη εναλλαγή των καναλιών. H λύση ProCentricDirect 2.0 επιτρέπει διαφορετικούς συνδυασμούς ομαδοποίησης για ξενοδοχεία, δωμάτια ή επιλεγμένα δωμάτια. Μπορεί επίσης να ομαδοποιεί κανάλια, προσφέροντας επιλεκτικά ορισμένα κανάλια σε ειδικά δωμάτια ή ομαδοποίηση καναλιών για συγκεκριμένες ανάγκες επισκεπτών. η οποία επιτρέπει την προσαρμογή ανά δωμάτιο σε οποιαδήποτε εγκατάσταση καλωδίωσης. 

Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο