Τα νέα των μελών μας

LG: Η LG συμμετέχει ως Digital Signage partner στο συνέδριο BankTech 2018

undefined

 

Το τμήμα Business Solutionsτης LG Electronics (LG) συμμετείχε ως Digital Signage Partner στο διεθνές τραπεζικό συνέδριο BankTech2018 που πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου, στο  ξενοδοχείο Athens Marriott και διοργανώθηκε από το περιοδικό Banker’s Review της Boussias Communications και τον Όμιλο Εταιρειών Mellon. Το συνέδριο είχε ως στόχο την ανάδειξη των κορυφαίων καινοτόμων λύσεων και τεχνολογιών που θα οδηγήσουν στο Digital Transformation του τραπεζικού κλάδου και τη δυναμική ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών από διαφορετικές γεωγραφικές αγορές. Οι Digital Signage λύσεις της LGπου βρίσκονταν στο χώρο προσέλκυσαν τα βλέμματα και εντυπωσίασαν τους παρευρισκομένους. 

undefined

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, στο οποίο συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη από Τράπεζες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, οι επαγγελματικές digitalsignage λύσεις της LG που ήταν τοποθετημένες στο χώρο του ξενοδοχείου Athens Marriott πρόσφεραν στους συμμετέχοντες του BankTech2018 αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας μέσω των 86 ιντσών Ultra Stretch Digital Signage οθονών (σειρά BH5C). Ενώ, στο χώρο των εγγραφών οι σύνεδροι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για το πρόγραμμα του συνεδρίου στην υψηλής αισθητικής οθόνη 55 ιντσών LG Double Sided OLED (σειρά EH5C) σε επιδαπέδια τοποθέτηση. Η LG Double Sided OLED αναδεικνύει με ιδιαίτερο τρόπο την αρχιτεκτονική κάθε χώρου, χάρη στην διπλής όψεως οθόνη της και τον καινοτομικό σχεδιασμό της με πολύ λεπτό πάχος καθώς μπορεί να τοποθετηθεί είτε επιδαπέδια ή επιτοίχια ή με στήριξη από το ταβάνι,  προσφέροντας εξοικονόμηση χώρου και ευελιξία σε πολλαπλές εφαρμογές. 

undefined

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics,δήλωσε σχετικά: «Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που συμμετέχουμε στo διεθνές τραπεζικό συνέδριο BankTech2018 στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας μας με τον Όμιλο Εταιρειών Mellon ως Digital Signage Partner. Ως πρωτοπόρος στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών, η LGστηρίζει πρωτοβουλίες όπως το συνέδριο αυτό που στοχεύει να αναδείξει πως το Digital Transformation στον κλάδο του Banking θα αποτελέσει το μέσο για να επιτευχθεί η βέλτιστη προσέλκυση και διατήρηση πελατών σε ένα υψηλά ανταγωνιστικό πεδίο». 

Τέλος, ο κ. Χάρης Κωνσταντινίδης, Managing Director της Mellon Technologies συμπλήρωσε σχετικά: «Πρόκειται για το επόμενο βήμα στον Τραπεζικό κλάδο και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το μέλλον και τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Η ελληνική αγορά δείχνει δείγματα δυναμικής δραστηριοποίησης στο «phygital» και η LG ως κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας θα έχει πολλές ευκαιρίες να βοηθήσει σε αυτή την ψηφιακή μετάβαση». 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο