Τα νέα των μελών μας

LG: Η LG συμμετέχει δυναμικά στο δεύτερο 100% Hotel Workshop Tour

undefined

 

Το επαγγελματικό τμήμα BusinessSolutions της LG Electronics (LG) συμμετέχει στη νέα σειρά 100% Ηotel Workshop Tour με τίτλο The Boutique Hotel WorkshopTour” που ξεκίνησε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και περιλαμβάνει 8 σημαντικούς προορισμούς μέχρι τον Ιούνιο 2019.

undefined 

Συγκεκριμένα, η LG συμμετείχε στα workshops της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και παρουσίασε σε εκατοντάδες ξενοδόχους και αρχιτέκτονες συμμετέχοντες, τα νέα ξενοδοχειακά προϊόντα κλιματισμού και infotainment λύσεις ξενοδοχειακών τηλεοράσεων και digital signage που συμβάλουν στην αποτελεσματική ανάπτυξη και εξοικονόμηση πόρων ενός Boutique Ξενοδοχείου, μέσω ενεργειακής αποδοτικότητας και αύξησης της προώθησης των υπηρεσιών του

              undefined       

Εκπροσωπώντας την LG και στα δύο workshops, ο κ. Βάιος Μπλάτζιος, Key Accounts Air Conditioning & Energy Solutions Supervisor, παρουσίασε ξενοδοχειακά έργα όπου έχουν εφαρμοστεί οι πρωτοποριακές LG λύσεις κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. Παράλληλα, στο ειδικά διαμορφωμένο LG Infodesk οι συμμετέχοντες μπορούσαν να ενημερωθούν περαιτέρω για τις συνδυαστικές ξενοδοχειακές λύσεις κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού, καθώς και information display της LG. 

undefined

Η δεύτερη διοργάνωση του 100% Hotel Workshop Tour, το πλέον αναβαθμισμένο εκπαιδευτικό event θέτει στο επίκεντρο τα boutique ξενοδοχεία, δίνοντας πρακτικές λύσεις σε θέματα ξενοδοχειακής αρχιτεκτονικής, boutique hoteldesign, κα. Μετά την ειδική διήμερη διοργάνωση της Αθήνας, το “The Boutique Hotel Workshop” θα ταξιδέψει σε Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά, Μύκονο και Σαντορίνη. 

 

undefined 

www.lg.com/global/business

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο