Τα νέα των μελών μας

LG: Η LG στηρίζει και φέτος το 3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδου ως silver sponsor

undefined

 

Tο επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics Hellas (LG) θα συμμετέχει ως SilverSponsor στο 3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδου, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Rodos Palace, στη Ρόδο, στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2018. Στο πλαίσιο του συνεδρίου, που θα διοργανωθεί από την εταιρεία παραγωγής Design Ambassador και την πλατφόρμα Archisearch.gr, σεσυνεργασία με τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου, το ΤΕΕ Δωδεκανήσου και σημαντικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες επαγγελματικές λύσεις της LG, που συμβάλλουν ταυτόχρονα τόσο στην αισθητική, όσο και στην ενεργειακή αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων των ξενοδοχείων. 

Στο συνέδριο θα παρευρεθούν διακεκριμένοι εκπρόσωποι της διεθνούς αρχιτεκτονικής, του hoteling, του real estate, στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων, εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου και αρχιτέκτονες,ενώ φέτος μεγάλος προσκεκλημένος-ομιλητής θα είναι ο Tom Lindblom, Hospitality Leader και Studio Director του κορυφαίου διεθνούς γραφείου Gensler, με έδρα του το Λονδίνο. Επίσης, ομιλητές του Συνεδρίου θα είναι η Μαργαρίτα Μπουλάκη, από το γραφείο Squire and Partners, η Ιωάννα Μητροπούλου από το γραφείο  Ennismore και ο Δημήτρης Γροζόπουλος από το γραφείο Fletcher Priest. Παράλληλα, θα τρέξουν workshops από τον Κώστα Πουλόπουλο (SquareOne),  τον Λαέρτη Βασιλείου (LAAV Architects) και την Ειρήνη Γιωτοπούλου, αρχιτέκτων, βραβευμένη Φωτογράφος και Instagrammer. 

undefined

Εκπροσωπώντας την LG Electronics και το Τμήμα Business Solutions, η κα Βασιλική Καραδήμου, B2Sales Assistant Manager της LG Electronics Ελλάς, θα παρουσιάσει τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις Ιnformation Display και τις νέες επαγγελματικές λύσεις, που οδηγούν στην αισθητική και ενεργειακή αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων των ξενοδοχείων, ενώ επίσης θα μιλήσει για τις συνδυαστικές ξενοδοχειακές λύσεις κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, που εξασφαλίζουν μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων. 

Συγκεκριμένα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα εξειδικευμένα προϊόντα της LG, για τις ξενοδοχειακές μονάδες, τις OLEDHotelTVsκαιOLED Digital Signage, οι οποίες συνδυάζουν την τεχνολογία OLEDμε τον εξαιρετικά λεπτό, σαν χαρτί, Wallpaper σχεδιασμόκαι ένα πλήθος προηγμένων τεχνολογιών, με ιδιαίτερης αισθητικής digitalsignage λύσεις, όπως OLEDIn-Glass Wallpaper, Double-Sidedsignageοθόνες και videowalls. Οι οθόνες αυτές ανταποκρίνονται στις τεχνολογικές απαιτήσεις του κοινού, ενώ προσδίδουν μία σύγχρονη απλότητα στον διάκοσμο του χώρου, αναβαθμίζοντας το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται. Λαμβάνοντας υπόψη την αειφόρο ανάπτυξη των ξενοδοχειακών μονάδων, οι επαγγελματικές προτάσεις της LG παρέχουν προηγμένες Infotainement λύσεις, που αντικαθιστούν πληθώρα διαφημιστικών υλικών, βελτιστοποιώντας τα κόστη και τον τρόπο λειτουργίας των ξενοδοχείων. 

Ως προς τις τεχνολογικές λύσεις κλιματισμού και ενέργειας, θα παρουσιαστούν συνδυαστικές ξενοδοχειακές λύσεις, καθώς και τα πλεονεκτήματα του VRFMULTIV 5, των μονάδων Hydrokit για παραγωγή ζεστού νερού για εξοικονόμηση ενέργειας και χώρου στα μηχανοστάσια. Οι λύσεις ξενοδοχειακού κλιματισμού της LG είναι παράλληλα φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς εξοικονομούν ενεργειακούς πόρους, δεν εκλύουν καυσαέρια και συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της ξενοδοχειακής μονάδας. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την ευρεία γκάμα εσωτερικών μονάδων κλιματισμού, μικρών διαστάσεων, που πληρούν εξειδικευμένους αρχιτεκτονικούς περιορισμούς και προσφέρονται για κρυφές εφαρμογές. 

Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions, επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή, το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο