Τα νέα των μελών μας

LG: Η LG στηρίζει ενεργά τον κλάδο του τουρισμού και το έργο των τοπικών Ενώσεων Ξενοδοχείων

undefined

 

Η LG Electronics Hellas (LG) και το τμήμα LG Business Solutions ήταν χορηγοί της 4ης Ενημερωτικής Ημερίδας της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής καθώς και στις Εκλογές & Γενικές Συνελεύσεις αντίστοιχα της Ένωσης Ξενοδοχείων Νάξου και Χανίων, δίνοντας για ακόμα μία φορά το τεχνολογικό της στίγμα. Κατά τη διάρκεια των τριών ημερίδων οι εκπρόσωποι των ξενοδοχειακών μονάδων της κάθε περιοχής, καθώς και οι επαγγελματίες του κλάδου, ενημερώθηκαν για τις βασικές κατευθύνσεις και προδιαγραφές ενός αειφόρου ξενοδοχείου, ενώ τέθηκαν σημαντικά θέματα προς συζήτηση σχετικά με τον κλάδο. 

Εκπροσωπώντας την LG Electronicsκαι το Τμήμα Business Solutions, ο κ. Βάϊος Μπλάτζιος, Air Conditioning & Energy Solutions Hotel Key Account Manager και η κα Βάσω Καραδήμου, B2Sales Assistant Manager, παρουσίασαν τις νέες τεχνολογίες ξενοδοχειακών λύσεων της LG. Συγκεκριμένα, ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τα  εξειδικευμένα προϊόντα της LG, όπως τα ξενοδοχειακά συστήματα κεντρικού κλιματισμού, το νέο MULTIV 5, το πιο πρόσφατο μοντέλο της επιτυχημένης προϊοντικής σειράς MULTI V, τις αντλίες θερμότητας Therma V και Hydrokit, για την πλήρη γκάμα ξενοδοχειακών τηλεοράσεων από απλές HotelTVs έως LG ProCentric Smart IPOLΕD Hotel τηλεοράσεις, καθώς και για τιςολοκληρωμένες Digital Signage λύσεις, ιδανικές για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους επισκέπτες. 

Η LG και το τμήμα BusinessSolutions προσφέρουν ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις και άριστη εξυπηρέτηση, τόσο σε pre- όσο και σε after-sales επίπεδο, αποτελώντας έναν αξιόπιστο, σταθερό και πολύτιμο συνεργάτη με ένα πλήρες portfolioεξειδικευμένων προϊόντων. 

Τέλος, η εταιρεία διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, μετρώντας πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλες τουριστικές μονάδες ανά την Ελλάδα, ενώ δεσμεύεται να συνεχίσει να είναι αρωγός του Τουριστικού κλάδου παρέχοντας προηγμένες τεχνολογικά λύσεις και στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες των φορέων του.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο