Τα νέα των μελών μας

LG: Η LG στηρίζει ενεργά τον κλάδο του τουρισμού και το έργο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας

undefined

 

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics Hellas (LG) ήταν χορηγός της Ενημερωτικής Ημερίδας της Ένωσης Ξενοδοχείων Κέρκυρας για τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR Compliance 2016/679) και τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές υπηρεσίες και προϊόντα. 

undefined

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, η οποία διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων, οι εκπρόσωποι των ξενοδοχειακών μονάδων του νησιού, καθώς και οι επαγγελματίες του κλάδου, ενημερώθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα οφείλουν να προσαρμοστούν πλήρως στις νέες απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων και να προστατεύσουν τα δεδομένα που συλλέγουν και επεξεργάζονται αλλά και για τις νέες τεχνολογίες των ολοκληρωμένων ξενοδοχειακών υπηρεσιών και προϊόντων. 

undefined

Πιο συγκεκριμένα, εκπροσωπώντας την LG Electronicsκαι το Τμήμα Business Solutions, ο κ. Δημήτρης Σιλβέστρος, B2B Sales Supervisor, παρουσίασε τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις της LGστους τομείς Ψύξης – Θέρμανσης με συνδυαστικές λύσεις VRF LG Multi V και παραγωγής ζεστού νερού με αντλίες θερμότητας LG Therma V & Hydrokit, καθώς και την ολοκληρωμένη Infotainment ξενοδοχειακή λύση LG ProCentric. 

undefined

Η LG και το τμήμα Business Solutions προσφέρουν ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις και άριστη εξυπηρέτηση, τόσο σε pre– όσο και σε aftersales επίπεδο, αποτελώντας έναν αξιόπιστο, σταθερό και πολύτιμο συνεργάτη με ένα πλήρες portfolioεξειδικευμένων προϊόντων. Η εταιρεία διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, μετρώντας πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλες τουριστικές μονάδες ανά την Ελλάδα, ενώ δεσμεύεται να συνεχίσει να είναι αρωγός του Τουριστικού κλάδου παρέχοντας προηγμένες τεχνολογικά λύσεις και στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες των φορέων του. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο