Τα νέα των μελών μας

LG: Η LG στήριξε ενεργά την 25η Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ ως συνδεδεμένο μέλος του Συνδέσμου

undefined

 

Tο τμήμα LG Business Solutions, της LG Electronics Hellas (LG), συνδεδεμένο Μέλος του ΣΕΤΕ, συμμετείχε στην 25η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πέμπτη 18 Μαΐου. Στη Γενική Συνέλευση, παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Δραγασάκης, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, καθώς και οι εκπρόσωποι-Τομεάρχες Τουρισμού της αξιωματικής και της ελάσσονος αντιπολίτευσης ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη εταιρειών του τουριστικού τομέα. Στο πλαίσιο των ομιλιών της γενικής συνέλευσης, αναφέρθηκαν θέματα όπως η πορεία και οι προοπτικές του ελληνικού τουρισμού, καθώς και η περαιτέρω ενίσχυση του τομέα μέσω πολυεπίπεδων συνεργειών με τον πρωτογενή τομέα, τη μεταποίηση, το εμπόριο, τις κατασκευές και τη βιομηχανία, με στόχο την ανάδειξη της Ελλάδας ως ηγέτιδας χώρας στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. 

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά στο booth της LG την OLED ProCentric Smart Hotel IP TV και να ενημερωθούν για το ευρύ επαγγελματικό portfolio της εταιρείας το οποίο περιλαμβάνει εξειδικευμένες ξενοδοχειακές λύσεις, όπως κεντρικός κλιματισμός ξενοδοχειακού τύπου, πλήρη γκάμα ξενοδοχειακών τηλεοράσεων από απλές  Hotel TVs έως LG ProCentric Smart IP Hotel τηλεοράσεις, καθώς και ολοκληρωμένες Digital Sign age λύσεις. 

undefined

Οι επαγγελματικές digital sign age λύσεις της LG που ήταν τοποθετημένες στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών πρόσφεραν στους καλεσμένους αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας μέσω ασύμμετρου video wall αποτελούμενου από 47’’ οθόνες, standard digital sign age οθονών και 86 ιντσών Ultra Stretch Digital Sign age οθονών

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Eλλάς, δήλωσε σχετικά: «Σε μία εποχή κρίσιμη για τις επιχειρήσεις του Τουρισμού, νιώθουμε την υποχρέωση περισσότερο από ποτέ, να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα που προάγουν την ανάπτυξή τους. Σε αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε στην LG και θεωρώ πως η μακροχρόνια εμπειρία που διαθέτουμε καθώς και οι πολυάριθμες συνεργασίες, μας κάνουν να νιώθουμε σίγουροι και στα πιο απαιτητικά έργα υλοποιώντας καινοτόμες λύσεις με πρωτοποριακά LG προϊόντα».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο