Τα νέα των μελών μας

LG: Η LG προσφέρει την ADAS κάμερα επόμενης γενιάς σε γερμανική αυτοβιομηχανία υψηλού κύρους

undefined

 

Η LG Electronics (LG) επιλέχθηκε από premium γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία για την προμήθεια ADAS (Advanced Driver Assistance Systems- Προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού) κάμερας και σχετικού λογισμικού για τα οχήματα επόμενης γενιάς της εταιρείας.

Η κάμερα ADAS που έχει σχεδιαστεί από την LG μπορεί να συλλέξει πληροφορίες για την κυκλοφορία για να βοηθήσει τους οδηγούς να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις και να αυξάνουν την ασφάλεια στο δρόμο. Μπορεί να αναγνωρίσει με ακρίβεια και να ανταποκριθεί στο εξωτερικό περιβάλλον – ακόμα και σε πολυάριθμες διασταυρώσεις – μέσω της χρήσης της φωτογραφικής μηχανής. Ως βασικός παράγοντας ενός συνολικού συστήματος έξυπνων αυτοκινήτων, η LGκάμερα μπορεί να ανιχνεύσει αντικείμενα από απόσταση και να εφαρμόσει τη λειτουργία ‘Autonomous Emergency Braking’ (Αυτόνομο Φρένο έκτακτης ανάγκης) σε περίπτωση επικείμενης σύγκρουσης. Η κάμερα μπορεί επίσης να διατηρήσει το αυτοκίνητο στη λωρίδα με την τεχνολογία ‘Lane Keeping Assist’ καθώς και να το κρατήσει σε ασφαλή απόσταση από άλλα οχήματα. Η ‘Αναγνώριση Σημάτων κυκλοφορίας’ (Traffic Sign Recognition) και ο ‘Βοηθός Υψηλής Δέσμης Ακτίνας’ (High Beam Assist) αποτελούν επιπλέον προηγμένες λειτουργίες της κάμερας LG ADAS.

undefined

 

H κάμερα LG ADAS επωφελείται από την μακροχρόνια καινοτομία και τεχνογνωσία που προέρχονται από την ηγετική θέση της εταιρείας στις κινητές επικοινωνίες, την αναγνώριση εικόνων και τη συνδεσιμότητα. Η LG ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το έτος ότι η τεχνητή νοημοσύνη και η τεχνολογία deep learning θα αποτελέσουν προτεραιότητα στη στρατηγική που θα ακολουθήσει η εταιρεία.

«Αυτό είναι το είδος συνεργασίας που είχαμε ως όραμα όταν δημιουργήσαμε την LG Vehicle Component Company πριν από τέσσερα χρόνια», δήλωσε ο Lee Woo-jong, Πρόεδρος της Vehicle Components Company, LG Electronics. «Εταιρικές συνεργασίες όπως αυτή θα μας βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε τον απόλυτο στόχο μας που είναι να προσφέρουμε δεκαετίες καινοτομίας και τεχνογνωσίας της LG από το σπίτι στο αυτοκίνητο».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο