Τα νέα των μελών μας

LG: Η LG παρουσιάζει την LG HVAC VIRTUAL Εμπειρία με τις πιο πρόσφατες λύσεις της

 undefined

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσίασε τη virtual εμπειρία του LG HVAC, έναν νέο, διαδραστικό, διαδικτυακό, εκθεσιακό χώρο που δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να περιηγηθούν και να μάθουν τα πάντα για το κορυφαίο και διευρυμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων HVAC. Βοηθώντας τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες να λάβουν τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για την οικογένειά τους ή το πολύτιμο προσωπικό τους, ο διαισθητικός, διαδικτυακός χώρος επιτρέπει την προβολή των τελευταίων λύσεων της εταιρείας σε μια ποικιλία εικονικών περιβαλλόντων και την ανακάλυψη των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων τους, όπως η μεγαλύτερη άνεση, η βελτιωμένη ποιότητα αέρα σε εσωτερικούς χώρους και η απομακρυσμένη διαχείριση.

undefined

Με την ‘είσοδό’ τους στην ‘LG HVAC Virtual εμπειρία’, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες επαγγελματικών χώρων και χώρων διαμονής: Residential Apartment, Residential Villa, Office General, Office HighRise, Retail και Hotel. Οι επαγγελματίες μπορούν στη συνέχεια να περιπλανηθούν ελεύθερα στο επιλεγμένο 3D περιβάλλον χρησιμοποιώντας μόνο το ποντίκι ή την οθόνη αφής και να πλοηγηθούν με άνεση στο μενού, για να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες, όπως προδιαγραφές, χαρακτηριστικά, να παρακολουθήσουν βίντεο προϊόντων και να διαβάσουν case studies για κάθε μοντέλο. Απλή στη χρήση και στην πλοήγηση, η νέα εικονική πλατφόρμα της LG πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και συνεργάτες που θέλουν να δημιουργήσουν ιδανικούς και άνετους εσωτερικούς χώρους.

undefined

Επιπλέον, ο εικονικός εκθεσιακός χώρος επιτρέπει στους επισκέπτες να δουν λεπτομέρειες και τεχνολογίες που δεν ήταν μέχρι πρότινος διαθέσιμες στο κοινό. Πατώντας τα κουμπιά Airflow και Piping στην οθόνη, μπορούν να ανακαλύψουν πώς ταξιδεύει ο αέρας σε ένα κλιματιστικό ή έναν ιονιστή και πώς το νερό και το ψυκτικό κατευθύνονται μέσα στους σωλήνες μέσω ενός συστήματος. Μπορούν ακόμη και να αλλάξουν ουσιαστικά τρόπους λειτουργίας και να παρατηρήσουν πώς αλλάζει η ροή του αέρα από το ένα κλιματιστικό στο άλλο. Πέρα από την τεχνολογία και την επιστήμη, ο εκθεσιακός χώρος είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρατηρήσουν σε βάθος τον κομψό σχεδιασμό όλων των προϊόντων και πόσο εύκολα ταιριάζουν σε διαφορετικούς εικονικούς εσωτερικούς χώρους.

Η LG HVAC Virtual εμπειρία είναι ένας ελκυστικός διαδικτυακός κόμβος πληροφόρησης, που μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες διεξοδική ενημέρωση για τις τελευταίες, αναβαθμισμένες HVAC λύσεις της εταιρείας για διαφορετικά είδη χώρων, βοηθώντας τους να καταλάβουν ποια προϊόντα ταιριάζουν καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Ο εκθεσιακός χώρος υπογραμμίζει, επίσης, τη δέσμευση της LG να διασφαλίσει ένα βιώσιμο μέλλον, τονίζοντας τις καινοτόμες τεχνολογίες της εταιρείας, όπως τον ενεργειακά αποδοτικό R1 Compressor (Συμπιεστή) και την αξιοποίηση του φιλικού προς το περιβάλλον ψυκτικού υγρού R32.

undefined

Η LG παρέχει πολλά αποτελεσματικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα HVAC στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια και συνεχίζει να ικανοποιεί τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες παγκοσμίως με τις προηγμένες, οικολογικές λύσεις για οικιακή και εμπορική χρήση.

«Η ‘LG Virtual HVAC Εμπειρία’ προσφέρει έναν συναρπαστικό τρόπο για να βιώσετε τις πιο πρόσφατες λύσεις μας, όποτε και οπουδήποτε θέλετε», δήλωσε ο James Lee, επικεφαλής του Air Solution Business Unit at LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τη δημιουργία HVAC προϊόντων, που όχι μόνο καθιστούν τα σπίτια πιο άνετα και τις επιχειρήσεις πιο ελκυστικές, αλλά είναι καλύτερα στη χρήση, συμβάλλοντας θετικά στο περιβάλλον και το μέλλον του πλανήτη μας».

Παρακολουθήστε την παρουσίαση της LG HVAC VIRTUAL Εμπειρίας στο παρακάτω Link: https://youtu.be/xIaDfwp76QA

undefined

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, την κινητή τηλεφωνία και τις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 70.000 ανθρώπους σε 140 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2018. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com. 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business. 

 

Επισκεφτείτε την LG στα: 

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.linkedin.com/company/lg-electronics-hellas-business-solutions

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: 

Touchpoint Strategies

ΒασιλικήΣχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpoint.gr

τηλ: 21 7777 8574

 

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

e- mail: erietta.koukiou@lge.com

τηλ: 210 48 00 500

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο