Τα νέα των μελών μας

LG: Η LG και η Logitech συνεργάζονται για να προσφέρουν απρόσκοπτες και ευκρινείς τηλεδιασκέψεις

 

undefined

Αποκρινόμενο στην αυξανόμενη ζήτηση για ευέλικτες λύσεις τηλεδιασκέψεων, το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), συνεργάστηκε με την Logitech International με σκοπό να προσφέρουν απρόσκοπτες και ευκρινείς συναντήσεις. Οι κάμερες συνδιάσκεψης και οι λύσεις τηλεδιασκέψεων της Logitech ενσωματώνονται πλέον εύκολα σε πλήθος οθονών της LG, παρέχοντας έτσι ένα εκτενές χαρτοφυλάκιο λύσεων τηλεδιάσκεψης υψηλής ποιότητας για αίθουσες συνεδριάσεων, αίθουσες συσκέψεων και χώρους εργασίας στο σπίτι.

«Η πανδημία COVID-19 υπογράμμισε την ανάγκη για λύσεις που θα διατηρούν τις ομάδες συνδεδεμένες, όπου κι αν βρίσκονται», δήλωσε ο Richard Topping, European Enterprise Sales Head, LG Business Solutions Europe. «Με δεδομένο ότι πολλοί εργαζόμενοι δουλεύουν από το σπίτι ενώ άλλοι βρίσκονται στο γραφείο, θεωρούμε ότι είναι κρίσιμο να παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις τηλεδιάσκεψης που θα επιτρέπουν την εργασία από οποιαδήποτε τοποθεσία».

undefined

H Logitech Rally Bar είναι μια ολοκληρωμένη λύση τηλεδιάσκεψης που περιέχει μια κάμερα με κινηματογραφική ποιότητα εικόνας, ενώ χρησιμοποιεί AI για να προσαρμόζει την εστίαση ανάλογα με το βάθος και την κίνηση. Τα ηχεία της Rally Bar έχουν σχεδιαστεί για να ‘γεμίζουν’ τον χώρο, ενώ τα μικρόφωνά της φιλτράρουν τον θόρυβο από εξωτερικούς παράγοντες. Ένα από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι η νέα Λειτουργία Συσκευών. Αυτή η ενσωματωμένη επιλογή προσφέρει πρόσβαση σε δημοφιλή εργαλεία τηλεδιάσκεψης, όπως το Microsoft Teams και το Zoom, χωρίς να χρειάζεται υπολογιστής.

Η Rally Bar της Logitech είναι ιδανική για το ευρύ χαρτοφυλάκιο των οθονών LG για αίθουσες συνεδριάσεων. H σειρά οθονών Ultra-High Definition της LG προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια με ρεαλιστική απόδοση χρωμάτων και ασυναγώνιστη ποιότητα, ενώ τα χαρακτηριστικά anti-glare coating (αντιθαμβωτική επίστρωση) και in-plane switching, διασφαλίζουν την απρόσκοπτη απόδοση εικόνας από οποιοδήποτε σημείο στον χώρο. Σε συνδυασμό με το βελτιστοποιημένο εικονοσκόπιο AI της Logitech Rally Bar ή της Rally Bar Mini, οι τηλεδιασκέψεις πλησιάζουν την εμπειρία των προσωπικών συναντήσεων.

undefined

Η σύζευξη των LED All-in-one και της Logitech Rally Bar αποτελεί την ιδανική λύση για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Οι οθόνες All-in-one LED μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα είτε στον τοίχο είτε σε συρόμενη βάση για κοινή χρήση περιεχομένου των εργαζομένων, ενώ προσθέτοντας την απλή ενσωμάτωση της Logitech Rally Bar, κάθε χώρος γίνεται κέντρο προσωπικής και απομακρυσμένης συνεργασίας.

undefined

«Οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο εκσυγχρονίζουν τους χώρους συνάντησής τους για να ανταπεξέλθουν στις σημερινές νέες προκλήσεις επικοινωνίας», δήλωσε ο Richard Topping. «Συνεργαζόμενοι με τη Logitech, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός ευέλικτου εργατικού δυναμικού και να παρέχουμε απρόσκοπτη τεχνολογία συνεργασίας σε γραφεία και όχι μόνο».

Η LG Electronics Hellas και η Logitech θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για να προσφέρουν προηγμένες συνδυαστικές λύσεις για απρόσκοπτες, υψηλής ποιότητας τηλεδιασκέψεις.

undefined

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

www.lg.com/global/business 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG Magazine

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.linkedin.com/company/lg-electronics-hellas-business-solutions/

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: 

Touchpoint Strategies

Βασιλική Σχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpoint.gr  

τηλ: 210 66 60 857

 

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

erietta.koukiou@lge.com

τηλ: 210 48 00 500 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο