Τα νέα των μελών μας

LG: Η LG Electronics στηρίζει ενεργά τον κλάδο του Ελληνικού Τουρισμού και το έργο του ΣΕΤΕ

undefined

 

Στην έμπρακτη υποστήριξη του ελληνικού Τουρισμού, ενός από τους πιο δυναμικούς τομείς της οικονομίας της χώρας, προχωρά η LG Electronics Hellas (LG),αποκτώντας την ιδιότητα του Συνδεδεμένου Μέλους του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΕΤΕ). Η εταιρεία θα είναι παράλληλα ο αποκλειστικός χορηγός των εκδηλώσεων του ΣΕΤΕ για το 2017 στην κατηγορία Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Ειδών. Συμμετέχοντας ενεργά στα δρώμενα του τουριστικού κλάδου για περισσότερα από δέκα χρόνια, η LGέχει υποστηρίξει στο παρελθόν πλήθος Ξενοδοχειακών Ενώσεων και Επιμελητηρίων ενώ βρισκόταν στο πλευρό των φορέων κατά τη διοργάνωση διαφόρων ενεργειών προώθησης του Τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Η LG και το τμήμα Business Solutions προσφέρουν ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις και άριστη εξυπηρέτηση, τόσο σε pre– όσο και σε aftersales επίπεδο,αποτελώντας έναν αξιόπιστο, σταθερό και πολύτιμο συνεργάτη με ένα πλήρες portfolio εξειδικευμένων προϊόντων τα οποία συμβάλλουν στη σημαντική μείωση του κόστους λειτουργίας μιας τουριστικής μονάδας.Επιπλέον, διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, μετρώντας πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλες τουριστικές μονάδες ανά την Ελλάδα.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Eλλάς, δήλωσε σχετικά: «Η καινοτομία μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του Τουρισμού της χώρας, δίνοντας παράλληλα ώθηση και στην εθνική οικονομία. Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες ανάπτυξης του κλάδου συνεχίζοντας να βοηθάμε τους επαγγελματίες με καινοτόμες, ενεργειακά αποδοτικές λύσεις που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και παράλληλα μειώνουν το λειτουργικό κόστος».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο