Τα νέα των μελών μας

LG: Η LG εγκαινιάζει τη συνεργασία της με το ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ στηρίζοντας το νέο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης, ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

undefined

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρέχει μια ευρεία σειρά επαγγελματικών οθονών και ένα videowall στο «Xαμόγελο του Παιδιού» για τις ανάγκες του νέου Πανελλήνιου Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης, ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ του Οργανισμού. Με στόχο να στηρίξει ακόμη περισσότερα παιδιά και τις οικογένειές τους, ο Οργανισμός στεγάζει το σύνολο των υπηρεσιών του στην Αττική σε νέο κτίριο με την LG να στηρίζει το σημαντικό αυτό εγχείρημα με τις ολοκληρωμένες λύσεις της ως “LG Business Solution Technology partner”. 

Συγκεκριμένα, ο χώρος εξοπλίστηκε με 30 IPSFHD οθόνες 22MK600Μ, 2 IPSFHD μοντέλα 24MK600M και 2 Curved Ultra Wide 35WN75C, καθώς και ένα εντυπωσιακό video wall (μοντέλο 55VM5E), που βρίσκεται κεντρικά στον χώρο, ενώ το επόμενο διάστημα η LG θα παρέχει οθόνες signage για τις ανάγκες ενός χώρου φροντίδας. Επιπλέον, εγκαταστάθηκε η Interactive οθόνη 86TR3BF με τεχνολογία αφής και πολλαπλές λειτουργίες για μια διαδραστική εμπειρία χρήσης. Οι οθόνες της LG ξεχωρίζουν για την εξαιρετική απόδοση της εικόνας και τα πλούσια, ζωντανά χρώματα, αλλά και το πλήθος των προηγμένων χαρακτηριστικών και λειτουργιών τους, που διευκολύνουν κάθε είδους εργασία.

undefined

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Στην LG, στόχος μας είναι να συμμετέχουμε ενεργά σε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν έμπρακτα στην επίλυση σημαντικών ζητημάτων των συνανθρώπων μας, βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους. Είναι τιμή μας να αποτελούμε μέρος της συγκεκριμένης προσπάθειας του Οργανισμού να προσφέρει περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο.

Ο συγκεκριμένος χώρος είναι αφιερωμένος στον 10χρονο γιο του Ιδρυτή του Οργανισμού και αποτελεί την πραγματοποίηση μίας σημαντικής πολυετούς ανάγκης να στεγαστούν σε έναν χώρο στην Αττική όλες οι υπηρεσίες του Οργανισμού, με στόχο την βέλτιστη λειτουργία και τον συντονισμό του έργου του, προς όφελος όλων των ευάλωτων παιδιών και των οικογενειών τους στην Ελλάδα. Στον νέο χώρο λειτουργεί το σύνολο των υπηρεσιών κοινωνικής, ιατρικής, ψυχολογικής υποστήριξης, καθώς και των επιχειρησιακών δράσεων του Οργανισμού που παρέχονται δωρεάν για κάθε παιδί και οικογένεια στην Ελλάδα. Στο Κέντρο στεγάζεται, επίσης, το Τμήμα Εθελοντισμού, το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι, το Ε-Shop, καθώς και το Τμήμα Διεθνών Συνεργασιών και Προγραμμάτων του Οργανισμού.

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, την κινητή τηλεφωνία και τις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 70.000 ανθρώπους σε 140 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2018. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 

Επισκεφτείτε την LG στα: 

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.linkedin.com/company/lg-electronics-hellas-business-solutions/

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: 

Touchpoint Strategies

Βασιλική Σχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpoint.gr

τηλ: 210 66 60 857

 

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

e- mail: erietta.koukiou@lge.com

τηλ: 210 48 00 500 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο