Τα νέα των μελών μας

LG: Η LG αρωγός του τουριστικού κλάδου στηρίζει το έργο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος ως Ασημένιος Χορηγός της 8ης Γενικής Συνέλευσης

undefined

 

H LG Electronics Hellas (LG) και το τμήμα LG Business Solutions ήταν περήφανος ασημένιος χορηγός της 8ης Γενικής Συνέλευσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan ΕXPO, την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου. Στη Γενική Συνέλευση, η συμμετοχή των Ξενοδόχων από όλη την Ελλάδα ξεπέρασε κάθε προσδοκία και παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, o Γιώργος Τζιάλλας, Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης oοποίος απηύθυνε χαιρετισμό, καθώς και οι εκπρόσωποι-Τομεάρχες Τουρισμού της αξιωματικής και της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Επίσης, παρόντες ήταν ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Γιάννης Ρέτσος και ο πρόεδρος της ΠΟΞ, κ. Γρηγόρης Τάσιος. Στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης συζητήθηκαν θέματα όπως οι νέες τάσεις που επικρατούν στη διεθνή ξενοδοχειακή σκηνή, οι επιδόσεις του τουριστικού τομέα το 2019, οι προοπτικές και οι προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Έλληνες ξενοδόχοι μέσα στο έτος και οι νέες δράσεις του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. 

undefined

Η LG και το τμήμα Business Solutions προσφέρει ένα πλήρες portfolio ολοκληρωμένων, εξειδικευμένων για τον ξενοδοχειακό κλάδο προϊοντικών λύσεων και υπηρεσίων, τόσο σε pre– όσο και σε aftersales επίπεδο,αποτελώντας έναν αξιόπιστο, σταθερό και στρατηγικό συνεργάτη. 

undefined

Στο portfolio της εταιρείας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές Infotainment λύσεις με τηλεοράσεις ξενοδοχειακού τύπου όπως την ProCentric Smart Hotel TV και την ProCentric Smart OLED Hotel TV, συνδυαστικά με τις υπηρεσίες ProCentric Direct, που μπορούν να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που διατίθενται στους επισκέπτες για μία αξέχαστη διαμονή, καθώς και την διαχείριση της ξενοδοχειακής μονάδας.

 undefined

Επιπλέον, συμπεριλαμβάνονται ενεργειακά αποδοτικές και πιστοποιημένες από το Διεθνή Οργανισμό Eurovent ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις ψύξης – θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού με τα VRFLG Multi V, τις αντλίες θερμότητας LGThermaV, καθώς και τις μονάδες Hydrokit, οι οποίες συμβάλλουν στη σημαντική μείωση του κόστους λειτουργίας μιας τουριστικής μονάδας.

 

undefinedundefined

Η LG Electronics Hellas και το τμήμα LG Business Solutions διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, μετρώντας πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλες τουριστικές μονάδες ανά την Ελλάδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο