Τα νέα των μελών μας

LG: Η LG αρωγός του τουρισμού στηρίζει το έργο του ΣΕΤΕ για ακόμη μία χρονιά ως Special Sponsor 2018

undefined

 

Tο επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics Hellas (LG) συμμετείχε ως Special Sponsor 2018 στο 17ο Συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Hilton Athens, στις 16 Οκτωβρίου 2018. Στο Συνέδριο είχαν την ευκαιρία περισσότεροι από 300 επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη εταιρειών του τουριστικού τομέα να δουν από κοντά και να ενημερωθούν στον εξειδικευμένο χώρο της LG για τις πρωτοποριακές LG ξενοδοχειακές λύσεις digital signage και infotainment για in-room digital concierge υπηρεσίες που συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Στο Συνέδριο, παραβρέθηκαν ο υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης, η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, καθώς και εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων και του συνόλου των φορέων τουρισμού. 

Kατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν στο χώρο της LGγια το ευρύ επαγγελματικό portfolio της εταιρείας. Παρουσιάστηκαν εξειδικευμένες ξενοδοχειακές λύσεις όπως οι LG Information Display προηγμένες τεχνολογικά και εκλεπτυσμένης αισθητικής design λύσεις και οι μοναδικές στην αγορά OLED και Ultra Stretch digital signage λύσεις. Επιπλέον, ενημερώθηκαν και για τις infotainment LG ProCentric Direct λύσεις για inroom digital concierge υπηρεσίες καθώς και για τις φιλικές προς το περιβάλλον συνδυαστικές ξενοδοχειακές λύσεις ψύξης – θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων χάρη στην αναβαθμισμένη ενεργειακή απόδοσή τους.

Στόχος του φετινού Συνεδρίου με θέμα «TourisminTransition #someTHINKdifferent» ήταν μέσα από τις ομιλίες διεθνών προσωπικοτήτων της επιχειρηματικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, αλλά και άλλων διακεκριμένων ομιλητών να αναδειχθούν διεθνώς αναγνωρισμένες πρακτικές τοποθέτησης, προώθησης και προβολής προορισμών, νέα ψηφιακά εργαλεία που δημιουργούν χώρο για επιχειρηματικές εξελίξεις, αλλά και ζητήματα που οδηγούν στη σταδιακή αναδιαμόρφωση του παγκοσμίου τουριστικού προϊόντος. 

undefined

Παράλληλα, οι digitalsignage λύσεις της LG που ήταν τοποθετημένες στις αίθουσες της εκδήλωσης πρόσφεραν στους καλεσμένους οπτικοακουστικό περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας αναβαθμίζοντας την εμπειρία των συνέδρων, μέσω των μοναδικών στην αγορά 86 ιντσών Ultra Stretch Digital Signage οθονών, των 55 ιντσών standard digitals ignage οθονών,  καθώς και των47 ιντσών videowalls διάταξης 3×3 που ήταν στημένα στην σκηνή όπου έγιναν οι παρουσιάσεις του Συνεδρίου. 

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Eλλάς, δήλωσε σχετικά: «Η LG και το τμήμα Business Solutions αποτελούν έναν αξιόπιστο, σταθερό και πολύτιμο συνεργάτη για κάθε ξενοδόχο, με ένα πλήρες portfolio με εξειδικευμένες ξενοδοχειακές λύσεις. Διαθέτουμε μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, μετρώντας πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλες τουριστικές μονάδες ανά την Ελλάδα, ενώ δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πρωτοπόροι στη σταδιακή αναδιαμόρφωση του παγκοσμίου τουριστικού κλάδου». 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο