Τα νέα των μελών μας

LG: Η LG αρωγός του τομέα των κατασκευών και της ενέργειας, στηρίζει για ακόμη μία χρονιά το έργο του ASHRAE Hellenic Chapter

undefined

undefined

 

Η LG Electronics (LG)και το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions συμμετείχαν δυναμικά στα καταξιωμένα διεθνή συνέδρια “ENERGY in BUILDINGS” παρουσιάζοντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στην εξοικονόμηση ενέργειας. Τα συνέδρια που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens και στην Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Electra Palace για 5η συνεχόμενη φορά διοργανώθηκαν από το ASHRAE Hellenic Chapter. Ενώ αντίστοιχα πραγματοποιήθηκε συνέδριο στην Κύπρο για 2η συνεχόμενη χρονιά, στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Κύπρου που διοργανώθηκε από το ASHRAE Cyprus Chapter, σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (TEE) προσελκύοντας μηχανικούς, αρχιτέκτονες, ακαδημαϊκούς επιστήμονες και επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους. 

undefined

Στα συνέδρια έδωσαν το παρών διακεκριμένοι ομιλητές από το εξωτερικό όπως ο Dr. Thomas M. Lawrence από το College of Engineering, University of Georgia και ο WeiSun, ASHRAE Fellow και Πρόεδρος της Engsysco, Inc. όπου παρουσίασαν στους συμμετέχοντες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των κτηριακών εγκαταστάσεων, τις προκλήσεις και τις μελλοντικές προοπτικές του κλάδου. 

undefined

Επιπλέον, στο πλαίσιο των συνεδρίων,εκπροσωπώντας την LG Electronics και το Τμήμα Business Solutions, ο κ. Χρήστος Γκέκας, Academy Supervisor, Mηχαν. Μηχ/κος ΕΜΠ, LG Electronics Ελλάς, παρουσίασε τις νέες καινοτόμες τεχνολογίες της εταιρείας στην ευρύτερη κατηγορία του επαγγελματικού κλιματισμού, αλλά και πιο συγκεκριμένα στην 5η γενιά VRF σειρά συστημάτων ψύξης – θέρμανσης της LG, το MULTI V 5, τα Inverter Scroll Chillers και τις LG αντλίες θερμότητας Therma V και Hydrokits, που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας και βελτιστοποίηση επιπέδου άνεσης βάσει αίσθησης θερμοκρασίας και υγρασίας.

undefined

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της LG με την ASHRAE, η LG συμμετέχει στα ολοήμερα και τεχνικά συνέδρια της ASHRAE που θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη, την Κύπρο και την Αθήνα εντός του 2018. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο