Τα νέα των μελών μας

LG: Η LG αρωγός του ελληνικού τουρισμού στήριξε για άλλη μια χρονιά την 26η Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ ως συνδεδεμένο μέλος του Συνδέσμου και Special Sponsor 2018

 

undefined

 

 

Η LG Electronics (LG)και το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions, συνδεδεμένο μέλος του ΣΕΤΕ και Special Sponsor 2018, στήριξανγια 2η συνεχόμενη χρονιά την 26η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων(ΣΕΤΕ) που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πέμπτη 31 Μαΐου. Στη συνεδρίαση, παρευρέθηκαν ο πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Ρέτσος, και η υπουργός Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά, ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη εταιρειών του τουριστικού τομέα, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις πρωτοποριακές digital sign age λύσεις της LG. Στο πλαίσιο των ομιλιών της γενικής συνέλευσης, αναφέρθηκαν θέματα όπως η τεράστια συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία και οι προτεραιότητες που αφορούν στη διασύνδεση Τουρισμού και Πολιτισμού, στην εκπαίδευση, στην ανάπτυξη της τουριστικής συνείδησης, στη διασύνδεση του τομέα με την αγροδιατροφή και ευρύτερα με τον πρωτογενή τομέα.

 undefined

Συγκεκριμένα, οι επαγγελματικές digitalsign age λύσεις της LG που ήταν τοποθετημένες στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών πρόσφεραν στους καλεσμένους αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας μέσω του ασύμμετρου video wall αποτελούμενου από 47’’ οθόνες, των standalone digital signage οθονών και των 86 ιντσών Ultra Stretch Digital Signage οθονών.

 undefined

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Eλλάς, δήλωσε σχετικά: «Η LG ήταν και φέτος παρούσα στη σημαντικότερη εκδήλωση του ελληνικού τουρισμού ως Συνδεδεμένο Μέλος του ΣΕΤΕ. Για άλλη μια χρονιά στεκόμαστε δυναμικά δίπλα στις επιχειρήσεις του Τουρισμού προσφέροντας πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα που προάγουν την ανάπτυξή τους. Χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία μας, τις πολυετείς μας συνεργασίες με κορυφαίους ξενοδοχειακούς φορείς και τα πολυάριθμα έργα που έχουμε υλοποιήσει νιώθουμε σίγουροι πως μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις χάρη στα πρωτοποριακά μας προϊόντα».

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο