Τα νέα των μελών μας

LG: H LG συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος χάρη στο ψυκτικό μέσο επόμενης γενιάς R32

 

undefined

 

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της q διαθέτει ένα μεγάλο εύρος λύσεων κλιματισμού και θέρμανσης, που εστιάζουν στην αποδοτικότητα, αλλά και τη λιγότερη δυνατή επιβάρυνση του περιβάλλοντος. 

Με την υιοθέτηση ψυκτικών μέσων χαμηλού δυναμικού θέρμανσης του πλανήτη (GWP), η LG αναλαμβάνει την οικολογική της ευθύνη προσφέροντας λύσεις με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Το R32, το πιο πολυσυζητημένο ψυκτικό μέσο της βιομηχανίας, έχει 70% χαμηλότερο GWP και απαιτεί 20% λιγότερη ποσότητα από το R410A, καθιστώντας το σύστημα θέρμανσης και ζεστού νερού LG Therma V, καθώς και το σύστημα Multi V S, πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Τα συστήματα ΜultiV 5 Heat Recovery ειδικότερα, εξοικονομούν υψηλά επίπεδα ενέργειας, χάρη στην ανάκτηση θερμότητας από το ψυκτικό μέσο, που αντί να απορρίπτεται στην ατμόσφαιρα, χρησιμοποιείται για τη θέρμανση του νερού χρήσης. 

undefined

Η αποκατάσταση του οικοσυστήματός μας δεν πρέπει να αποτελεί δευτερεύον ζήτημα, καθώς είναι ευθύνη όλων μας. Οι κυβερνήσεις, οι επιχειρήσεις, οι κοινότητες και οι ιδιώτες σε όλο τον κόσμο έχουν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν στην αποκατάσταση του παρελθόντος και δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να ξεκινήσει η οικολογική αλλαγή απ’ ό,τι σήμερα. Με μερικές μικρές και έξυπνες αλλαγές στην καθημερινή ζωή, όπως τη χρήση λύσεων που προστατεύουν το περιβάλλον, μπορούμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο. 

undefined

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions Company είναι o αξιόπιστος συνεργάτης που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για διαφορετικές βιομηχανίες παγκοσμίως. Με ένα χαρτοφυλάκιο μοναδικών λύσεων από κορυφαία προϊόντα ψηφιακής σήμανσης OLED και LED για τους επαγγελματίες έως ηλιακές λύσεις υψηλής απόδοσης και λύσεις θέρμανσης και ψύξης, η LG είναι ένα brand με παγκόσμια αναγνώριση. Οι λύσεις πληροφορικής της LG περιλαμβάνουν οθόνες, laptop, προβολείς, συσκευές cloud, ιατρικές οθόνες και ρομπότ, όλα σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα της εργασίας και να επιστρέφουν ισχυρή αξία στους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση:

www.lg.com/global/business 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή ψηφιακών λύσεων και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business. 

 

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.linkedin.com/company/lg-electronics-hellas-business-solutions/

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Touchpoint Strategies

Βασιλική Σχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpoint.gr

τηλ: 21 7777 8574

 

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

e- mail: erietta.koukiou@lge.com

τηλ: 210 48 00 500 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο