Τα νέα των μελών μας

LG: H LG εξόπλισε τη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης με λύσεις ψηφιακής σήμανσης για εκπαιδευτική χρήση

undefined           undefined

Στο πλαίσιο εξοπλισμού των ολοκαίνουργιων τάξεων του νέου νηπιαγωγείου της Λεοντείου Σχολής στη Νέα Σμύρνη, το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics Hellas (LG) σε συνεργασία με την Αφοί Δοξιάδη, προμήθευσαν την Λεόντειο με 10 διαδραστικές οθόνες LG 86 TR3BF, οι οποίες τοποθετήθηκαν στις νέες αίθουσες. 

Οι λύσεις της LG για εκπαιδευτική χρήση, προσφέρουν τεχνολογία αιχμής, συμβάλλοντας στα υψηλά πρότυπα αναβάθμισης των σχολικών μονάδων παγκοσμίως και τη μέγιστη ψυχαγωγία των μικρών μαθητών. Η σειρά TR3BF της LG διαθέτει διαφοροποιημένη τεχνολογία, καθώς υποστηρίζει λειτουργίες αφής πολλαπλών σημείων & γραφής, παρέχοντας δυνατότητα ακριβής σχεδίασης. Επιπλέον, το Air Class και τα προγράμματα περιήγησης υποστηρίζουν επικοινωνία πολλαπλών κατευθύνσεων και διαδραστική μάθηση. 

undefined

Ακόμη, οι προηγμένες οθόνες της LG μπορούν να χρησιμοποιήσουν έως και 20 σημεία πολλαπλών τόνων και 10 γραφήματα ταυτόχρονα, καθώς και 2 τύπους σημείων, προσφέροντας ζωντανή εμπειρία γραφής. Με τη σειρά TR3BF μπορεί κανείς να διαγράψει κείμενα και εικόνες που είναι γραμμένα στην οθόνη, χρησιμοποιώντας τα χέρια του. Αυτό όχι μόνο είναι ευκολότερο από τη διαγραφή με τη γραφίδα, αλλά είναι μια φυσική αίσθηση σαν να γίνεται χρήση ενός πραγματικού μαυροπίνακα. 

Το LG IDB παροτρύνει τους μαθητές στην τάξη να συμμετέχουν στις δραστηριότητες, καθώς υποστηρίζει συνδέσεις για έως και 30 μαθητές και καθιστά εφικτές τις διαδραστικές συναντήσεις για όλες τις κινητές συσκευές στο ίδιο δίκτυο, παρέχοντας μια ποικιλία εργαλείων, όπως ψηφοφορία, απάντηση και κοινή χρήση του προβαλλόμενου κειμένου. 

undefined

Τα τελευταία 10 χρόνια, η Λεόντειος Σχολή έχει αντικαταστήσει όλους τους παραδοσιακούς πίνακες με διαδραστικούς πίνακες και προβολείς. Στο πλαίσιο αυτής της τεχνολογικής ανάπτυξης, οι νέες διαδραστικές οθόνες της LG, που προορίζονται ειδικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς, συμπληρώνουν ιδανικά την προσπάθεια της Σχολής. 

undefined

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

www.lg.com/global/business 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.linkedin.com/company/lg-electronics-hellas-business-solutions

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: 

Touchpoint Strategies

Βασιλική Σχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpoint.gr

τηλ: 210 66 60 857

 

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

e- mail: erietta.koukiou@lge.com

τηλ: 210 48 00 500

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο