Τα νέα των μελών μας

LG: H LG Electronics χορηγός στο φετινό Energy Efficiency Conference

 

undefined

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συμμετείχε ως χορηγός τεχνολογίας στο Energy Efficiency Conference 2021, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 30 Ιουνίου. Το συνέδριο είχε στόχο να αναδείξει όλες τις συνιστώσες που προάγουν την ορθολογική ενεργειακή διαχείριση και την ενεργειακή αποδοτικότητα, συντελώντας στη μείωση της ενέργειας που καταναλώνεται, την αύξηση της αποδοτικότητας, τη μείωση του λειτουργικού κόστους και τον περιορισμό της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης. 

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο κ. Χρήστος Γκέκας, Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, MSc, AE Academy Supervisor της LG Electronics, παρέθεσε ομιλία σχετικά με τις λύσεις κλιματισμού της εταιρείας στην ενότητα «Εργαλεία και καλές πρακτικές βελτιστοποίησης της ενεργειακής απόδοσης σε μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές». Στην ομιλία του με θέμα «Συστήματα κεντρικού κλιματισμού LG Electronics – Αποδοτικότητα, προσαρμοστικότητα και διαχείριση» ο κύριος Γκέκας, παρουσίασε τις προηγμένες λύσεις κλιματισμού της LG, δίνοντας έμφαση στην ευελιξία και την υψηλή απόδοση που προσφέρουν. Η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο εύρος φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων κλιματισμού για όλους τους χώρους, ικανοποιώντας κάθε περιβαλλοντική ανάγκη με βελτιστοποιημένη απόδοση. 

Στον τομέα του επαγγελματικού κλιματισμού, η LG κατέχει μία από τις δύο κορυφαίες θέσεις της αγοράς με πληθώρα υλοποιημένων έργων είτε αυτά αφορούν σε ανακαινίσεις ή νέα έργα από κάθε είδους επαγγελματικό χώρο (π.χ. ξενοδοχεία, γραφεία, χώροι λιανικής πώλησης κτλ). 

Τέλος, ανάμεσα στα θέματα που παρουσιάστηκαν φέτος, ήταν η Πράσινη Συμφωνία και η τοπική δράση, η ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, τα κτίρια σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης, ο βιοκλιματικός σχεδιασμός κτιρίων, τα Smartgrids, αλλά και η χρήση καθαρών και εναλλακτικών πηγών ενέργειας. 

Το συνέδριο αποτέλεσε το σημείο συνάντησης στελεχών από τη βιομηχανία δομικών υλικών, τον κατασκευαστικό κλάδο, τον τομέα της τεχνολογίας, καθώς και στελεχών που φέρουν την ευθύνη του ενεργειακού σχεδιασμού & της διαχείρισης σε μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις (Εμπορικά Κέντρα & Συγκροτήματα Κτιρίων, Ξενοδοχεία, Λιανεμπόριο & Super Markets, Βιομηχανία, Kτίρια Logistics, Τηλεπικοινωνίες & Δίκτυα, Τράπεζες, Πολιτιστικά Κτίρια, Νοσοκομεία κ.λπ.). 

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, την κινητή τηλεφωνία και τις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 70.000 ανθρώπους σε 140 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2018. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com. 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 

Επισκεφτείτε την LG στα: 

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.linkedin.com/company/lg-electronics-hellas-business-solutions/

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: 

Touchpoint Strategies

Βασιλική Σχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpoint.gr

τηλ: 21 7777 8574

 

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

e- mail: erietta.koukiou@lge.com

τηλ: 210 48 00 500

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο