Τα νέα των μελών μας

LG: Gold βραβείο για την LG στα Sales Excellence Awards 2021

 

undefined

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) ξεχώρισε στα φετινά Sales Excellence Awards, αποσπώντας το Gold βραβείο στην κατηγορία ‘Εκπαιδευτικά Προγράμματα’. Η συγκεκριμένη κατηγορία επιβραβεύει ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των στελεχών πωλήσεων, καθώς και την παροχή γνώσεων με στόχο την επιχειρηματική ανάπτυξη. 

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Χρήστος Γκέκας, AS Academy Supervisor της LG Electronics Hellas, με την εταιρεία να διακρίνεται για την διάθεση διαδικτυακών σεμιναρίων που ξεκίνησε από τον Απρίλιο του 2020, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην απρόσκοπτη εκπαίδευση των ενδιαφερόμενων. Ειδικότερα, έχει ιδρύσει από το 2009 την LG B2B Ακαδημία με σκοπό να μεταδώσει την τεχνογνωσία της εταιρείας σε επαγγελματίες που παρέχουν λύσεις κλιματισμού και information display, μέσα από ολοκληρωμένους εκπαιδευτικούς κύκλους προγραμμάτων. 

undefined

Η εγγραφή για την παρακολούθηση των σεμιναρίων πραγματοποιείται μέσω της ειδικής ιστοσελίδας που έχει δημιουργήσει η εταιρεία (https://www.lgb2bacademyclub.gr/). Εκτός από τα προγραμματισμένα διαδικτυακά σεμινάρια, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτημα στην B2B Ακαδημία και να παρακολουθήσουν επιπλέον σεμινάρια. 

Ο Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στους επαγγελματίες, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προηγμένη τεχνογνωσία που συμβάλλει στην ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων τους. Η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς και αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας να καλύπτει τις ανάγκες συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης των επαγγελματιών σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες στις λύσεις information display και στα συστήματα ψύξης και θέρμανσης». 

undefined

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

www.lg.com/global/business 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.linkedin.com/company/lg-electronics-hellas-business-solutions/

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: 

Touchpoint Strategies

Βασιλική Σχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpoint.gr

τηλ:  21 7777 8574 

 

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

e- mail: erietta.koukiou@lge.com

τηλ: 210 48 00 500 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο