Τα νέα των μελών μας

LG: Έξυπνες λύσεις για ενεργειακά απoδοτικό σπίτι από την LG

 undefined

Οι ολοκληρωμένες λύσεις οικιακού κλιματισμού και θέρμανσης του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG Electronics (LG) έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ισχυρή, ενεργειακή απόδοση. Παρέχουν ψύξη, θέρμανση και παράγουν ζεστό νερό χρήσης, συμβάλλοντας σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας και εξασφαλίζοντας ιδανική θερμοκρασία σε κάθε κτίριο.

Για παράδειγμα, η αντλία θερμότητας THERMAV μπορεί να αποτελέσει ιδανική λύση για μία κατοικία αφού η αποδοτικότητά της είναι έως και 4 φορές μεγαλύτερη από αυτή ενός λέβητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο πιο συχνά χρησιμοποιείται το THERMAV, τόσο μεγαλύτερη εξοικονόμηση επιτυγχάνεται. Ακόμη, η θερμότητα που αποδίδει η μονάδα, προέρχεται κατά 75% από την απορρόφηση θερμότητας από τον εξωτερικό αέρα και κατά 25% από την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, μειώνοντας σημαντικά την εκπομπή CO2, σε σύγκριση με τους λέβητες πετρελαίου ή αερίου.

undefinedundefined

Ακόμη, οι επιτοίχιες μονάδες οικιακού κλιματισμού της LG, παρέχουν ισχυρή εποχική ενεργειακή απόδοση σε συνδυασμό με τις εξωτερικές μονάδες Standard Inverter. Η επαναστατική τεχνολογία Inverter της LG προσφέρει ισχυρή απόδοση, ενώ ελαχιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας. Η τοποθέτηση ενός κλιματιστικού στο υπνοδωμάτιο μπορεί να προσφέρει όχι μόνο μειωμένα ενεργειακά κόστη, αλλά και ένα άνετο περιβάλλον, αφού εξισορροπεί αυτόματα την θερμοκρασία και την υγρασία του χώρου.

undefined

Επιπλέον, τα νέα μοντέλα LG Multi V S με μονό ανεμιστήρα περιλαμβάνουν την τεχνολογία και την απόδοση των μοντέλων με 2 ανεμιστήρες, ενώ ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό τους, χάρη στο μικρό μέγεθος και το ελάχιστο βάρος τους και την εύκολη εγκατάστασή τους. Παράλληλα, παρέχουν ισχυρή απόδοση με χαμηλό κόστος λειτουργίας με το ψυκτικό μέσο R32 που έχει μειωμένο GWP και μειωμένη απαιτούμενη ποσότητα φόρτισης σε σχέση με προηγούμενα ψυκτικά μέσα.

undefined 

Τα προϊόντα οικιακού κλιματισμού και θέρμανσης της LG, προσφέρουν δυνατότητα παρακολούθησης της ενεργειακής χρήσης, συνδυάζοντας ανανεώσιμες λύσεις ενέργειας με αποτελεσματική θέρμανση και παροχή ζεστού νερού. Οι χρήστες απολαμβάνουν εξαιρετική ευκολία στη διαχείριση των συσκευών τους οποιαδήποτε στιγμή, απ’ όπου κι αν βρίσκονται, μέσα από την εφαρμογή LG ThinQ, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό αναλυτικών στοιχείων, αισθητήρων και δεδομένων χρήσης.

undefined

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση:

www.lg.com/global/business 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 

Επισκεφτείτε την LG στα: 

www.lg.com/gr

LG Magazine

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.LinkedIn.com/lghellas

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Touchpoint Strategies

Βασιλική Σχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpointstrategies.gr  

τηλ: 210 66 60 857

 

LG Electronics Hellas

Βίκυ Στασινοπούλου

Marketing Manager, Corporate & Digital

e- mail: v.stasinopoulou@lge.com

τηλ: 210 48 00 537

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο