Τα νέα των μελών μας

LG Electronics Hellas (LG): H LG στήριξε δυναμικά το συνέδριο Hotel Tech 2017

undefined

 

LG Electronics Hellas (LG) και το τμήμα LG Business Solutions συμμετείχαν ως Ασημένιος Χορηγός στο Hotel Tech Conference 2017, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερα από 1.500 στελέχη Ξενοδοχειακών μονάδων και τεχνικών εταιρειών, κατασκευαστές, Integrators και εν γένει επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών και εμπορίας εξοπλισμού που αναλαμβάνουν την υλοποίηση τεχνολογικών έργων σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις.

Η LG και το τμήμα Business Solutions προσφέρουν ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις και άριστη εξυπηρέτηση, τόσο σε pre– όσο και σε aftersales επίπεδο, αποτελώντας έναν αξιόπιστο, σταθερό και πολύτιμο συνεργάτη με ένα πλήρες portfolio εξειδικευμένων προϊόντων όπως οι αντλίες θερμότητας ThermaV, οι μονάδες Hydrokit για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού και οι ολοκληρωμένες λύσεις ψύξης – θέρμανσης VRFLG Multi V οι οποίες μπορούν να συμβάλλουν στη σημαντική μείωση του κόστους λειτουργίας μιας τουριστικής μονάδας.Και τα τρία προϊόντα είναι ενεργειακά αποδοτικά, πιστοποιημένα από το Διεθνή Οργανισμό Eurovent.Επιπλέον, στο portfolio της εταιρείας LG περιλαμβάνονται οι τηλεοράσεις ξενοδοχειακού τύπου LG Hotel TV, ProCentric Hotel TV, ProCentric Smart Hotel TV, καθώς και Infotainement λύσεις ProCentric και ProCentric Direct, που μπορούν να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που διατίθενται στους επισκέπτες. Τέλος, η εταιρεία διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, μετρώντας πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλες τουριστικές μονάδες ανά την Ελλάδα.

undefined

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Lσυνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στο δυναμικό κλάδο του ελληνικού Τουρισμού διαθέτοντας προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν πραγματικά πλεονεκτήματα στις ξενοδοχειακές μονάδες. Το Τμήμα LG Business Solutions θα συνεχίσει να βοηθάει τους επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού διαθέτοντας καινοτόμα, ενεργειακά αποδοτικά προϊόντα που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και παράλληλα μειώνουν το λειτουργικό κόστος.

undefined

 

Ταυτόχρονα είναι στις άμεσες προτεραιότητες μας, να συμμετέχουμε και να υποστηρίζουμε ημερίδες ή δραστηριότητες όπως το Hotel Tech Conference 2017 στην οποία έλαβαν μέρος μεγάλες εταιρείες του κλάδου του Τουρισμού, δίνοντας μας την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με τους αρμόδιους του κλάδου και να κατανοήσουμε τις πραγματικές τους ανάγκες». 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο