Τα νέα των μελών μας

LG: Ανακαλύψτε τα οφέλη της νέας αντλίας θερμότητας αέρα-νερού Hydrosplit της LG

 

undefined

 

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) διαθέτει μια πλήρη σειρά αντλιών θερμότητας αέρα-νερού (AWHP), κατάλληλες για την παροχή αξιόπιστης ψύξης, θέρμανσης και ζεστού νερού σε κάθε χώρο. Τα συστήματα AWHP χρησιμοποιούν τον αέρα ως πηγή θερμότητας, μειώνοντας τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας και αυξάνοντας την ενεργειακή απόδοση, ενώ μπορούν να τοποθετηθούν σε νέες κατοικίες ή να αντικαταστήσουν υφιστάμενους λέβητες, επιτυγχάνοντας μεγάλη εξοικονόμηση σε κάθε επίπεδο.

Τελευταία προσθήκη στη σειρά εξελιγμένων αντλιών θερμότητας αέρα-νερού της LG είναι η νέα ThermaVR32 Hydrosplit (IWT), με ενσωματωμένη δεξαμενή νερού, που ξεχωρίζει για τα προηγμένα χαρακτηριστικά της, προσφέροντας ποικίλα οφέλη:

Ευκολία στην εγκατάσταση

Η νέα λύση θέρμανσης για το σπίτι THERMA V R32 Hydrosplit είναι εύκολη στην εγκατάσταση και δεν απαιτεί ψυκτικές σωληνώσεις. Ειδικότερα, η εξωτερική μονάδα (ODU) συνδέεται απλά με σωληνώσεις νερού με την εσωτερική (IDU) και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον κίνδυνο διαρροής ψυκτικού μέσου στον χώρο σας.

Αξιόπιστη λειτουργία

Χάρη στους βελτιωμένους σωλήνες νερού με τα πιο αποτελεσματικά φίλτρα και τη διευρυμένη συμβατότητα με μια ποικιλία άλλων λύσεων της LG, εξασφαλίζει πιο ομαλή ροή νερού, επιτυγχάνοντας έτσι απόλυτα ομαλή και αξιόπιστη λειτουργία. Έχοντας τη δυνατότητα να λειτουργεί υπό ακραίες καιρικές συνθήκες, σε θερμοκρασίες που μπορεί να φτάσουν ακόμα και τους -25 ℃, παρέχει απόλυτη σιγουριά και είναι ο λόγος που προτιμάται ιδιαίτερα σε περιοχές όπου επικρατεί βαρύς χειμώνας. 

undefined

R1 Compressor™

Η πρωτοποριακή λύση της LG είναι εξοπλισμένη με τον επαναστατικό συμπιεστή R1 που αυξάνει τη συνολική αποδοτικότητα και αξιοπιστία της αντλίας. Με ενεργειακή απόδοση έως και A+++ [1] προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις είτε θερμαίνει, είτε ψύχει το σπίτι, ενώ εγγυάται στους χρήστες αξιόπιστη παροχή ζεστού νερού.

Ψυκτικό μέσο R32

Η Therma V R32 Hydrosplit διακρίνεται και για το μειωμένο περιβαλλοντικό της αποτύπωμα λόγω του ψυκτικού μέσου R32 χαμηλού δυναμικού θέρμανσης του πλανήτη (GWP). Ακόμη, συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, δημιουργώντας περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες. 

Εξοικονόμηση κόστους

Τέλος, η αντλία THERMA V R32 Hydrosplit ελέγχει αυτόματα τη βέλτιστη παροχή, συγκρίνοντας την τρέχουσα θερμοκρασία του νερού με την επιθυμητή θερμοκρασία μέσω ειδικού αισθητήρα, συμβάλλοντας στη μείωση του κόστους λειτουργίας, αφού αποφεύγεται η περιττή υπερθέρμανση. 

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions Company είναι o αξιόπιστος συνεργάτης που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για διαφορετικές βιομηχανίες παγκοσμίως. Με ένα χαρτοφυλάκιο μοναδικών λύσεων από κορυφαία προϊόντα ψηφιακής σήμανσης OLED και LED για τους επαγγελματίες έως ηλιακές λύσεις υψηλής απόδοσης και λύσεις θέρμανσης και ψύξης, η LG είναι ένα brand με παγκόσμια αναγνώριση. Οι λύσεις πληροφορικής της LG περιλαμβάνουν οθόνες, lap-top, προβολείς, συσκευές cloud, ιατρικές οθόνες και ρομπότ, όλα σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα της εργασίας και να επιστρέφουν ισχυρή αξία στους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/global/business

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή ψηφιακών λύσεων και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business. 

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas/

www.linkedin.com/company/lg-electronics-hellas-business-solutions/

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: 

Touchpoint Strategies

Βασιλική Σχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpoint.gr

τηλ: 21 7777 8574

 

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

e- mail: erietta.koukiou@lge.com

τηλ: 210 48 00 500

[1] Κατηγορία εποχιακής απόδοσης θέρμανσης χώρου A+++ σε Μέσες συνθήκες LWT 35 βαθμών Κελσίου με βάση το EN14825 και κατηγορία απόδοσης θέρμανσης νερού A+ με βάση το προφίλ L σύμφωνα με το EN16147.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο