Τα νέα των μελών μας

ΛΕΤΡΙΝΑ: H BRINKS HELLAS με πιστοποίηση ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 και ISO 27001 από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.

 

undefined

H BRINKS HELLAS με πιστοποίηση ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 και ISO 27001 από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. 2500 άτομα προσωπικό, 15 υποκαταστήματα, κεντρικό έλεγχο δραστηριοτήτων, 6 πιστοποιημένα πρότυπα ISO από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες συνεργασίες του φορέα μας με την BRINKS HELLAS, η οποία αποτελεί μέλος της Brink’s Inc, ενός παγκόσμιου Ηγέτη στην Παροχή Υπηρεσιών και Λύσεων Ασφαλείας στον Χρηματοπιστωτικό Τομέα, την Αγορά Λιανικής (Retail), τις Υποδομές, τις Βιομηχανίες και το Εμπόριο.

Με μια σειρά από πολλούς και σημαντικούς πελάτες της στον Ιδιωτικό αλλά και Δημόσιο Τομέα, η Brinks Hellas είναι σήμερα Ηγέτης στην Παροχή Total Security Services στην ελληνική αγορά. Διαθέτει βέλτιστες πρακτικές, αναπτύσσει ολοκληρωμένες λύσεις Ασφαλείας, χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία Brink’s Total Security Solutions (B-TSS), η οποία συνδυάζει ετερογενή συστήματα μεταξύ τους και τα πλαισιώνει με Υπηρεσίες Cash και Security Services, υλοποιώντας ένα ολιστικό πλέγμα ασφαλείας για τον Πελάτη.

undefined

Το πελατολόγιο της BRINKS HELLAS αναπτύσσεται σχεδόν σε όλες τις εμπορικές δραστηριότητες της ελληνικής αγοράς, καλύπτοντας τομείς όπως Τράπεζες και Πρεσβείες, Αεροπορικές εταιρίες και Αεροδρόμια, Οργανισμούς Λιμένων, μεγάλες αλυσίδες Λιανικής και Cash & Carry, εταιρίες Logistics, δεκάδες φορείς του Δημοσίου τομέα, τις μεγαλύτερες εταιρίες Καταναλωτικών προϊόντων, Φαρμακευτικές εταιρίες, Πετρελαϊκές εταιρίες και εγκαταστάσεις, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις και μονάδες παραγωγής, αλυσίδες Εστίασης, δίκτυα καταστημάτων εταιριών Τηλεπικοινωνίας, Σταθμούς Διοδίων Κοινοπραξιών Διαχείρισης Αυτοκινητοδρόμων, αλυσίδες καταστημάτων Ένδυσης, πλήθος εμπορικών καταστημάτων κάθε είδους και, βέβαια, χιλιάδες Ιδιώτες.

Η BRINKS HELLAS αποτελεί τον Ηγέτη στην Παροχή Υπηρεσιών Ασφαλείας στην Ελλάδα. Η διαχείριση ποιότητας, το εταιρικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, η ασφάλεια και υγεία στην Εργασία, καθώς και η ασφάλεια πληροφοριών αποτελούν βασικά σημεία στην φιλοσοφία της επιχείρησης, η διαχείριση των οποίων ελέγχθηκε και πιστοποιήθηκε από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. Σε συνδυασμό με τα παραπάνω πρότυπα έγινε επιθεώρηση και στα πρότυπα ISO 18788 για τις απαιτήσεις του Συστήματος Διαχείρισης των Λειτουργιών Ιδιωτικής  Ασφάλειας καθώς και του ISO 26000 για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο