Τα νέα των μελών μας

ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.: Το Angsana Corfu με πιστοποιητικό κατάταξης 5 αστέρων από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.

 

undefined

 

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα, το Angsana Corfu επιθεωρήθηκε από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. και έλαβε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος πιστοποιητικό κατάταξης 5 αστέρων.

Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. παραμένοντας ένας από τους πιο αξιόπιστους φορείς στην κατάταξη των ξενοδοχειακών καταλυμάτων επιλέχθηκε από το Angsana Corfu για την πιστοποίηση του ξενοδοχείου σε αστέρια. Το Angsana Corfu είναι ένα πολυτελές μεσογειακό θέρετρο που προσφέρει την ζεστασιά και τη γοητεία ενός ιδανικού μείγματος Ελληνικής και Ασιατικής φιλοξενίας. Το θέρετρο είναι χτισμένο επάνω σε ένα καταπράσινο λόφο με θέα τα καταγάλανα νερά του ιστορικού κόλπου των Μπενιτσών. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα εξωτικά νησιά των Παξών Αντίπαξων, 12 χλμ νότια από την Πόλη της Κέρκυρας και έχει εξαιρετική θέση για περιήγηση σε δημοφιλή σημεία του νησιού. Διαθέτει 159 μοντέρνα δωμάτια και σουίτες και 37 βίλες με ιδιωτική πισίνα.

undefined

Ανάμεσα στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του Angsana Corfu είναι η κεντρική πισίνα Infinity που αποτελεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη ζωή του ξενοδοχείου, μια εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα για τις χειμερινές ημέρες ή για τα προγράμματα εκγύμνασης Η ιδιωτική παραλία του Angsana Corfu προσφέρει πολυτελείς ξαπλώστρες και ομπρέλες, ένα beach bar και εξειδικευμένα θαλάσσια σπορ.

Τα παραπάνω αποτελούν ένα μέρος των παροχών που προσφέρει το ξενοδοχείο που πληροί με το παραπάνω τα κριτήρια που μπορούν να χαρακτηρίσουν ένα  ξενοδοχείο ως 5άστερο.

Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου για την άρτια συνεργασία, ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες και ευχόμαστε ένθερμα για την εκπλήρωση των στόχων και επιδιώξεών σας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο