Τα νέα των μελών μας

ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.: Πιστοποίηση κατά Vegan στο γνωστό

undefined

 

Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. επιθεώρησε την γνωστή σε όλους εταιρεία ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ, την επιχείρηση με ιστορία άνω των 70 ετών στην αρτοποιεία και παραγωγή τσουρεκιών, και την πιστοποίησε κατά το πρότυπο «Vegan Label by Letrina» για 4 προϊόντα τσουρεκιού.

Η ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ έχει ιστορία 74 ετών. Η παραγωγική μονάδα της επιχείρησης είναι μια υπερσύγχρονη πρότυπη μονάδα αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής και catering.

undefined

Η LETRINA επιθεώρησε και έλεγξε την παραγωγική γραμμή, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό της επιχείρησης με στόχο να επιβεβαιώσει την μη ύπαρξη ζωικών υλών στο τελικό προϊόν καθώς και την τήρηση της συνθήκης του non animal cruelty στα συστατικά των προϊόντων της. Με την παρούσα πιστοποίηση η εταιρεία ΤΕΡΚΕΝΛΗ μπορεί να χρησιμοποιεί το Vegan Label by Letrina σε τέσσερα προϊόντα τσουρεκιών:

-VEGAN ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ, ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ
– VEGAN ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
– VEGAN ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
– VEGAN ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ MINI

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο