Τα νέα των μελών μας

ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε: Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. πιστοποίησε κατά Vegan την παγκοσμίως γνωστή ΑΧΑΙΑ CLAUSS

 

undefined

 

Η  ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. πιστοποίησε κατά Vegan την ΑΧΑΙΑ CLAUSS, την παγκοσμίως γνωστή επιχείρηση με ιστορία 161 ετών, και απέδωσε σε 41 ετικέτες της εταιρίας το Vegan Label by Letrina.  

Η AXAIA CLAUSS έχει ιστορία 161 ετών. To 1861 ιδρύθηκε από τον  Βαυαρό Γουσταύο Κλάους που ήρθε στην Πάτρα ως εκπρόσωπος του Γερμανικού οίκου εξαγωγής ξηρής Κορινθιακής σταφίδας FELS & CO. Η εταιρεία του Κλάους ασχολήθηκε κατά κύριο λόγο με την παραγωγή οίνων, κονιάκ, βερμούτ και Μαυροδάφνης, η οποία παραμένει το εμβληματικό προϊόν του Οινοποιείου. Σήμερα, συνεχίζει να οινοποιεί και να προσφέρει κρασιά υψηλής ποιότητας, παγκοσμίως βραβευμένα.

undefined

Οι επιθεωρητές της ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. έλεγξαν και επιβεβαίωσαν ότι οι οίνοι της ΑΧΑΙΑ CLAUSS παράγονται χωρίς την χρήση πρόσθετων οινοποίησης, τα οποία μπορούν να περιέχουν κάποιο ζωικό συστατικό, ενώ κατά την καλλιέργεια των αμπελώνων δεν χρησιμοποιείται είτε ζωικό κεφάλαιο είτε ζωικό παράγωγο.

Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. με σεβασμό στις διατροφικές προτιμήσεις των καταναλωτών έχει αναπτύξει ένα πρότυπο Πρωτόκολλο Ελέγχου & Πιστοποίησης VEGAN βρώσιμων προϊόντων. Με την Vegan πιστοποίηση αυτή πλέον, κάθε παραγωγός τυποποιημένων προϊόντων, όπως είναι η ΑΧΑΙΑ CLAUSS αλλά και γενικότερα του επισιτιστικού κλάδου, δύναται να απευθυνθεί με μέγιστη σιγουριά στον vegan καταναλωτή, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Με την σειρά τους οι Vegan που είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στην ταυτότητα των προϊόντων που καταναλώνουν θα μπορούν να εμπιστεύονται προϊόντα που φέρουν το Vegan Label.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο