Τα νέα των μελών μας

ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.: Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. 3η θέση στα ξενοδοχεία, 4η στην γενική κατάταξη (ξενοδοχεία + ενοικιαζόμενα)

 

undefined

 

Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. με δυναμικό παρόν στον έλεγχο κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων. Καταλαμβάνει την 3η θέση στα ξενοδοχεία, 4η στη γενική κατάταξη (ξενοδοχεία + ενοικιαζόμενα) ανάμεσα σε 27 φορείς πιστοποίησης και με βάση τον αριθμό των πραγματοποιούμενων κατατάξεων.

Η εταιρία μας, ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε., είναι από τους πρώτους Φορείς Ελέγχου και Πιστοποίησης που αναγνωρίστηκαν από τα αρμόδια όργανα για τη διενέργεια των ελέγχων κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων σε αστέρια και κλειδιά. Τους συγκεκριμένους ελέγχους, σύμφωνα με την ως άνω νομοθεσία, δύνανται να εκτελούν πλέον μόνο ιδιωτικοί φορείς και όχι ο ΕΟΤ. Ο έλεγχος γίνεται εκ μέρους του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Ξ.Ε.Ε., με στόχο να διαπιστωθεί εάν το κατάλυμα πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να βρίσκεται στην εκάστοτε κατηγορία, και εν συνεχεία το ανάλογο πιστοποιητικό εκδίδεται από το Ξ.Ε.Ε. Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε., εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ» του Ξ.Ε.Ε., σκοπός του οποίου είναι ο εμπλουτισμός του πρωινού που προσφέρεται στα Ελληνικά ξενοδοχεία με χαρακτηριστικά ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα, καθώς και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα που αναδεικνύουν τη γαστρονομική παράδοση και ταυτότητα κάθε ελληνικού τουριστικού προορισμού. Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε., θέλοντας να προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών εντάχθηκε και στο νεότερο πρόγραμμα του Ξ.Ε.Ε. το «BOUTIQUE HOTEL». Σκοπός του προγράμματος είναι να αναδείξει τις προσπάθειες πρωτοποριακού σχεδιασμού και ανάπτυξης καινοτόμων υπηρεσιών φιλοξενίας στη χώρα μας.

undefined

Από το 2015 έως και σήμερα η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. έχει πιστοποιήσει 385 ξενοδοχεία που αντιστοιχεί στο 10,62% του συνολικού αριθμού των ξενοδοχείων. Από αυτά, τα 37 είναι 5 αστέρων και τα 84 είναι 4 αστέρων. Αυτή η συνεχής προσπάθεια μας κατατάσσει στην 3η θέση ανάμεσα σε 27 φορείς πιστοποίησης σε σύγκριση με τον αριθμό των ξενοδοχείων που έχουν καταταχθεί σε αστέρια.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο certification@letrina.gr ή/και στο 210-6848190.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο