Τα νέα των μελών μας

ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.: Επιθεώρηση Κατάταξης σε 4 ΚΛΕΙΔΙΑ για την DESA GREEN HOMES – Πολυτελή Καταλύματα

undefined

 

 

 

Η τουριστική επιχείρηση DESA GREEN HOMES επιθεωρήθηκε από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. και έλαβε από την τοπική Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού πιστοποιητικό κατάταξης στην κατηγορία των 4 κλειδιών. Το τουριστικό κατάλυμα DESAGREENHOMES βρίσκεται στην περιοχή της Επιδαύρου και αποτελεί ένα σημαντικό τουριστικό θέρετρο της περιοχής όπου  με την αξιόπιστη – έγκυρη επιθεώρηση από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. προσθέτει ένα επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην φήμη της και στις υπηρεσίες που προσφέρει.

undefined

Η εταιρία μας, ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε., είναι από τους πρώτους Φορείς Ελέγχου και Πιστοποίησης που αναγνωρίστηκαν από τα αρμόδια όργανα για την διενέργεια των ελέγχων κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων σε αστέρια και κλειδιά. Τις επιθεωρήσεις για τον έλεγχο των τουριστικών καταλυμάτων σε κατηγορίες κλειδιών, σύμφωνα με την ως άνω νομοθεσία, δύναται να εκτελούν ιδιωτικοί φορείς καθώς και ιδιώτες πιστοποιημένοι μηχανικοί. Ο έλεγχος γίνεται εκ μέρους της οικίας Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού, με στόχο να διαπιστωθεί εάν το κατάλυμα πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να βρίσκεται στην εκάστοτε κατηγορία, και εν συνεχεία το ανάλογο πιστοποιητικό εκδίδεται από την Π.Υ.Τ. Το δίκτυο των άρτια εκπαιδευμένων και καταρτισμένων επιθεωρητών της ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. δίνει προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες, οι οποίες διακρίνονται για την αξιοπιστία και το κύρος τους και περιλαμβάνουν πιστοποιήσεις σε ένα ευρύτατο φάσμα επιχειρηματικών κλάδων.

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο