Τα νέα των μελών μας

ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. : Επαναπιστοποίηση της ΑΓΡΟΤΟΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΕΛΛΑΣ κατά ISO 22000

 

undefined

 

Η ΑΓΡΟΤΟΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΕΛΛΑΣ πιστοποιήθηκε κατά ISO22000:2018 από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. συνεχίζοντας την άριστη συνεργασία μας από το 2008.

Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. συνεργάζεται με την ΑΓΡΟΤΟΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ από το 2008 και επιθεωρεί ανελλιπώς το σύστημα ISO 22000 της επιχείρησης δίνοντας προστιθέμενη αξία τόσο στην λειτουργία όσο και στα προϊόντα της επιχείρησης.

Η οικογένεια Βούλγαρη δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου οπωροκηπευτικών από το 1955. Το 1998 ιδρύθηκε η εταιρία ΑΓΡΟΤΟΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΕΛΛΑΣ, σε συνεργασία και με την οικογένεια Μητρόπουλου, εμπόρους με πολλά χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενό. Η συνεργασία αυτή συνέβαλε στην επίτευξη του πρωταρχικού στόχου, που ήταν η προσφορά στην ελληνική αγορά προϊόντων άριστης ποιότητας.

undefined

Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. αποτελεί έναν αμιγώς ελληνικό διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης ISO. Διαθέτει ένα δίκτυο άρτια εκπαιδευμένων και καταρτισμένων επιθεωρητών που παρέχουν υπηρεσίες οι οποίες διακρίνονται για την αξιοπιστία και το κύρος τους, τοποθετώντας την ως έναν σημαντικό οικονομικό παράγοντα στην πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης, όπως είναι το ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, AGRO 2.1 , AGRO 2.2. , ISO 45001, ISO 27001 κ.λ.π.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΑΓΡΟΤΟΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΕΛΛΑΣ για την διαχρονική εμπιστοσύνη στον φορέα μας και παραμένουμε πιστοί στην κάλυψη των αναγκών πιστοποίησης της εταιρείας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο