Τα νέα των μελών μας

ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.: Πιστοποίηση κατά ISO 9001 για τον Σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι.

Στις 9/6/2023 η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. πιστοποίησε τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.) κατά ISO 9001. Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. έλεγξε και επιθεώρησε το σύνολο των διαδικασιών του συλλόγου όπου επιβεβαίωσε ότι ο Σύλλογος ΚΕΦΙ τηρεί με συνέπεια διαδικασίες οι οποίες συμμετέχουν στην εύρυθμη λειτουργία του και ικανοποιούν τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2015.

O Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι ιδρύθηκε την άνοιξη του 2004 στην Αθήνα, με στόχο να προσφέρει συναισθηματική, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη στους ογκολογικούς ασθενείς και τα μέλη των οικογενειών τους, καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τον καρκίνο.
Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. αποτελεί έναν αμιγώς ελληνικό διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης ISO. Διαθέτει ένα δίκτυο άρτια εκπαιδευμένων και καταρτισμένων επιθεωρητών όπου παρέχουν υπηρεσίες οι  οποίες διακρίνονται για την αξιοπιστία και το κύρος τους, τοποθετώντας την ως ένα σημαντικό οικονομικό παράγοντα στην πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης όπως είναι το ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22301, ISO 27001 κ.λ.π.

Η πιστοποίηση κατά ISO 9001 από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.αποτελεί απόδειξη του σπουδαίου έργου που επιτελεί το ΚΕΦΙ το οποίο πραγματώνεται μέσα από ενέργειες και διαδικασίες στις οποίες η ποιότητα αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο