Τα νέα των μελών μας

Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος: Ίδρυση υποκαταστημάτων της λέσχης στο εξωτερικό

 

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος (Chef`s Club of Greece) είκοσι χρόνια από την ίδρυσή της και για να εκπληρώσει τον αρχικό σκοπό της, την προώθηση της Ελληνικής γαστρονομίας και την  καταξίωση  του επαγγέλματος μας, μετά από μεγάλη προεργασία και σε συντονισμό με καταξιωμένους αρχιμάγειρες & αρχιζαχαροπλάστες μέλη της που ζουν, εργάζονται και διαπρέπουν ανά τον κόσμο, προβαίνει στην

ΙΔΡΥΣΗ  ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Τα υποκαταστήματα αυτά έχουν ως μοναδικό τους σκοπό και στόχο την προώθηση της Ελληνικής γαστρονομίας, των Ελληνικών προϊόντων, αλλά και του Ελληνικού πολιτισμού. Ο σκοπός αυτός σκοπεύουμε να επιτευχθεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας, μέσα από καλά μελετημένα βήματα εκπαίδευσης, πιστοποιήσεων, σεμιναρίων και παρουσιάσεων σε οργανισμούς και εταιρίες κλειδιά που θα βοηθήσουν στην παγίωση των Ελληνικών προϊόντων και της Ελληνικής συνταγογραφίας στο εξωτερικό.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ίδρυση υποκαταστημάτων της λέσχης στις εξής χώρες με εκπροσώπους τους:

AMEΡΙΚΗ- ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ (Maria Loi)
ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ  (ΚΑΤΑΡ, ΟΜΑΝ, ΚΟΥΒΕΙΤ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ)- ΠΕΤΡΟΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ (Petros Deligiannis)
AΥΣΤΡΑΛΙΑ- DAVID TSIREKAS
ΑΥΣΤΡΙΑ- ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡΗΣ (Gerasimos  Kavalieris) 
ΒΕΛΓΙΟ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (BENELUX )- ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΙΚΝΑΚΟΣ (Nicholas Tsiknakos)
ΓΕΡΜΑΝΙΑ- ΓΙΩΡΓΟΣ KANABAKHΣ  (George Kanavakis)
ΕΛΒΕΤΙΑ- ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΑΝΗΣ (Nicos  Geranis)
ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ( ΝΤΟΥΜΠΑΙ , ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ) – ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΛΗΣ  (Εvagelos Boulis )
KYΠΡΟΣ- ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΙΛΙΓΚΑΣ (Νikos Striligas )
ΝΟΡΒΗΓΙΑ- ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΜΒΑΚΑ (Georgia Vamvaka)
ΠΟΛΩΝΙΑ- ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΒΑΦΕΙΔΗΣ (Teo Vafidis)
ΣΟΥΗΔΙΑ- ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (Papaevangelou Christos)

Τα γραφεία αυτά και οι εκπρόσωποι τους βρίσκονται σε πλήρη συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε γαστρονομική εκδήλωση για την προβολή της Ελληνικής γαστρονομίας.

Θεωρούμε δεδομένη τη στήριξη και τη συνεργασία από όλους τους θεσμικούς και επιχειρηματικούς φορείς της πολιτείας για την προώθηση τόσο του Ελληνικού γαστρονομικού πολιτισμού όσο και των Ελληνικών προϊόντων.

Τέλος, είναι προγραμματισμένο να ανοίξουν άλλα 7 γραφεία ανά τον κόσμο, για τα οποία θα υπάρχει σύντομα ενημέρωση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο