Τα νέα των μελών μας

Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος: Διαγωνισμός Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής στο χωριό SOS Βάρης

 

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος σε συνεργασία με το ΧΩΡΙΟ SOS Βάρης, διοργάνωσαν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» στο χωριό SOS Βάρης.

Με πρωτοβουλία των μελών κυρίων Κωνσταντίνου Μουζάκη και Ηλία Ιωσηφέλη και σε συνεργασία με τον γενικό διευθυντή των χωριών SOS κύριο Γεώργιο Πρωτόπαπα διοργανώθηκε διαδραστικό παιχνίδι/διαγωνισμός για τα παιδιά.

Εκεί, μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος μαγείρεψαν μαζί με τα παιδιά, οργανώθηκαν παιχνίδια γευσιγνωσίας φρούτων/λαχανικών και μπαχαρικών, αλλά και  επιδείξεις σκαλίσματος λαχανικών και βούτυρου.  

Φυσικά τα παιδιά κατάφεραν να συνεπάρουν τους παρευρισκόμενους και να τους κάνουν να νιώσουν πάλι παιδιά, παίζοντας όλοι μαζί ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Στην πρόσκληση μας ανταποκρίθηκαν άμεσα οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού και παρευρέθηκαν οι κύριοι Στέφανος Δημητριάδης (κολυμβητής των ερυθρολεύκων), η διευθύντρια του Ολυμπιακού κυρία Τσιλίγκρη, καθώς και η κυρία Δωροθέα Μερκούρη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον χορηγό της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος MARS HELLAS και UNCLE BENS, το μέλος μας κύριο Παπαδόπουλο από το “Randevou catering “ στη Νάξο, τον κύριο Μακρυγιώργο από το Alpha Catering, τον κύριο Αλεξόπουλο από την εταιρία ΜΕΡΜΥΓΚΑΣ και το εστιατόριο – tapas bar LA BARACCA  για την ευγενική χορηγία προϊόντων.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ τα μέλη του ΔΣ κυρίους Καρούμπα Μιλτιάδη, Καρούμπα Βασίλη, Ζησόπουλο Τάσο, τον επίτιμο πρόεδρο Αναστάσιο Τόλη, τους υπευθυνους της διοργάνωσης κυρίους Ηλία Ιωσηφέλη, Κωνσταντίνο Μουζάκη, Κατερίνα Νάστα και τα μέλη μας κυρίους Άμαντος Χρήστος, Ανέστης Σπύρος, Βαλιμίτης Χρήστος, Βοναζούντα Ευανθία, Γεωργαντής Μανώλης, Δαούτης Νικόλαος, Ευαγγελόπουλος Ηλίας, El Shanawany Alla El Din, Καραντάνης Λευτέρης, Καίσαρης Αλέξανδρος, Μαρκεζίνης Θεόδοτος, Μαρουλής Παναγιώτης,  Μπέσικου Νίκη, Νίκα Έλσα, Κατσαρός Ευάγγελος, Κολαξής Λάζαρος, Κροκόδειλος Τάσος, Ξύγκος Παναγιώτης, Ξυνογαλάς Δρόσος, Ουρουμίδης Αποστόλης, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Σαμουργιαννάκης Κωνσταντίνος, Σκάρος Σταύρος, Τσιλίκης Γιώργος, Φράγκος Γιώργος, Χαλουλάκος Παναγιώτης.

Τα μέλη μας δεσμεύτηκαν κατόπιν παρακλήσεως από τα παιδιά να επαναλάβουν πολύ σύντομα παρόμοιες εκδηλώσεις.

Χαιρόμαστε πολύ που μέσα από τη μαγειρική καταφέραμε να κάνουμε όλα τα παιδικά πρόσωπα να χαμογελάσουν!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο