Τα νέα των μελών μας

Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας: Χορηγική Συνεργασία μεταξύ MARS Hellas A.E. & Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας

 

 

Με ιδιαίτερη χαρά, η Mars Hellas A.E. ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, η Mars Hellas ανακηρύσσεται Χρυσός Χορηγός της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, του Πανελλήνιου Κέντρου Γαστρονομίας και αποκλειστικός προμηθευτής των προϊόντων Uncle Ben’s στις κατηγορίες ρυζιού και ethnic σαλτσών. 

Η χορηγία της Mars Hellas σηματοδοτεί  τη στρατηγική απόφαση της εταιρείας να εισέλθει δυναμικά στον εξειδικευμένο τομέα του FOODSERVICE, απευθυνόμενη οργανωμένα και συστηματικά στους επαγγελματίες του χώρου μαζικής εστίασης και των υπηρεσιών τουρισμού, και αποσκοπώντας στην άριστη εξυπηρέτησή τους, μέσω της διευρυμένης γκάμας  προϊόντων υψηλής ποιότητας που διαθέτει.

Η διάθεση των προϊόντων Uncle Bens θα υλοποιείται μέσω της εταιρίας Γ. & Ι. ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΑΕΒΕ (Αντιπροσωπείες Διανομή Εμπόριο Εκλεκτών Ειδών Διατροφής).

Οι συγκεκριμένες κινήσεις της Mars Hellas συμπίπτoυν με τον εορτασμό των 55 χρόνων παρουσίας του ρυζιού UNCLE BEN’S στην ελληνική αγορά και έρχονται ως επιστέγασμα της αγάπης και εμπιστοσύνης με την οποία έχει περιβάλει το  καταναλωτικό κοινό την κορυφαία παγκοσμίως μάρκα προϊόντων ρυζιού.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο