Τα νέα των μελών μας

Les Chefs ml: Αναβάθμιση του Κέντρου Σπουδών

Στα πλαίσια της ανάγκης της βελτιστοποιήσης των παρεχομένων υπηρεσιών και της αναβάθμισης του Κέντρου Ξενοδοχειακών και Γαστρονομικών Σπουδών Les Chefs, ο κος Ανάργυρος Νταουλιάρης αναλαμβάνει ως Διευθυντής Σπουδών, έχοντας εργαστεί  επί σειρά ετών ως Γενικός Διευθυντής αστικών ξενοδοχείων 5*, ως Γενικός Διευθυντής Επισιτισμού του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη (Classical Hotels) και διατελώντας ως εσωτερικός εκπαιδευτής του, καθώς και υπεύθυνος σπουδών σε πολλές σχολές.

Μέρος των  καθηκόντων είναι η διαμόρφωση νέων  προγραμμάτων σπουδών τριετούς φοιτήσεως,  προγραμμάτων εκμάθησης εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου, εισάγοντας μαθήματα υψηλών απαιτήσεων και συγγχρόνων μεθόδων τεχνικής κατάρτισης, με γνώμονα την  αναβάθμιση της σχολής και ταυτόχρονα την εμπέδωση της τουριστικής συνείδησης στους σπουδαστές, πλαισιωμένος απο καταξιωμένους ενεργούς επαγγελματίες του χώρου, προσδοκώντας την δημιουργία του νέου φυτωρίου υψηλών προδιαγραφών που θα στελεχώσει  την ξενοδοχειακή και γαστρονομική βιομηχανία.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο