Τα νέα των μελών μας

Leadertech: 8η ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE Expo 2021

 

undefined

 

Το 2021 θα είναι μία χρονιά εθνικής γιορτής για την Ελληνική Ιστορία και τον Πολιτισμό με πολύ σημαντικές διεθνείς εκδηλώσεις.  

Στο πλαίσιο αυτό η Leadertech θα διοργανώσει την 8η ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO 2021 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ «ΕΛΛΑΔΑ 2021».                

Η Έκθεση θα έχει αφιερωματικό χαρακτήρα, με βασικό πυρήνα της το σύνθημα «Η κληρονομιά της ιστορίας μας όχημα για τη διεθνή προβολή του Ελληνικού Πολιτισμού και του Τουρισμού» και στοχεύει, για μια ακόμη χρονιά, στην προώθηση του εισερχόμενου τουρισμού.

Το Υπουργείο Τουρισμού και η Επιτροπή Ελλάδα 2021 τιμούν την Έκθεση με την Αιγίδα τους, ενώ παράλληλα ο ΕΟΤ για ακόμα μια χρονιά, παρέχει στην Έκθεση, την πολύτιμη στήριξή του, καθώς και η Περιφέρεια Αττικής.

Η Έκθεση θα διοργανωθεί 25-27 Νοεμβρίου 2021 στο εμβληματικό Ζάππειο Μέγαρο.

Στην Έκθεση θα παρουσιαστούν οι κλάδοι Leisure, Luxury, Alternative και MICE, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στον Αρχαιολογικό και Θρησκευτικό τουρισμό.

Θα συμμετέχουν, όπως κάθε χρόνο, Περιφέρειες και Δήμοι, Ξενοδοχεία, Βίλλες και Καταλύματα, Ταξιδιωτικά Γραφεία, Οργανισμοί Πολιτισμού και Μουσεία, από την Ελλάδα και άλλες χώρες. 

150-200 Διεθνείς Buyers για Β2Β Meetings υψηλής επαγγελματικής αξίας με τους εκθέτες 

Όπως κάθε χρόνο, η διοργάνωση της Έκθεσης θα μεθοδεύσει ένα πολύ ελκυστικό πρόγραμμα για την προσέλκυση και τη φιλοξενία Διεθνών Buyers από 50 χώρες. Με βάση το πρόγραμμα αυτό, θα φιλοξενηθούν 150-200 Buyers (Tour Operators, Travel Agencies, εταιρείες MICE και Associations) που θα καλύψουν όλους τους τομείς τουρισμού.

Η επιλογή των Buyers πραγματοποιείται με αυστηρά κριτήρια, έτσι ώστε τα Β2Β Meetings τους με τους Εκθέτες να έχουν την μέγιστη αποτελεσματικότητα, ενώ παράλληλα για την προσέλκυσή τους η διοργάνωση της Έκθεσης συνεργάζεται με εξειδικευμένους Recruiters από το εξωτερικό. 

Μεγάλη καινοτομία της Έκθεσης θα είναι η παράλληλη παρουσίασή της και σε Virtual μορφή δίνοντας έτσι στους επισκέπτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό που δεν θα μπορέσουν να έχουν φυσική παρουσία στην Έκθεση, τη δυνατότητα να περιηγηθούν στα virtual περίπτερα των Εκθετών και να πραγματοποιήσουν, μέσω teleconference, Β2Β συναντήσεις με τους Εκθέτες. 

Παράλληλες Εκδηλώσεις με έμφαση στον Πολιτιστικό Τουρισμό

Θα διοργανωθεί Διεθνές Συνέδριο στοχευμένο στην προβολή του Ελληνικού Τουρισμού με έμφαση στον Πολιτιστικό Τουρισμό με Ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ στο πλαίσιο της Έκθεσης θα διοργανωθούν πολλές Εκδηλώσεις, όπως Πολιτιστικά Events, Εκδήλωση-Αφιέρωμα στην Αρχαία Ελληνική Γαστρονομία, κ.α.      

H Διεθνής Προβολή της Έκθεσης και των Εκθετών της

Η διοργάνωση της Έκθεσης ξεκινά άμεσα ένα μεγάλο πρόγραμμα για τη διεθνή προβολή της Έκθεσης και των Εκθετών με αποστολή  Ενημερωτικών Newsletters σε 60.000 τουριστικές επιχειρήσεις από 60 χώρες, ειδική διαφημιστική Campaign σε 5.000 Tour Operators, Travel Agencies, εταιρείες MICE & Associations για την προσέλκυση σημαντικών Buyers που θα πραγματοποιήσουν Β2Β Meetings με τους Εκθέτες, καθώς και διαφημιστική Campaign στα Social Media για την προσέλκυση Επισκεπτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η 8η Αthens International Tourism & Culture Expo 2021, με την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» και της Περιφέρειας Αττικής και τη στήριξη του ΕΟΤ, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προβολή του Εισερχόμενου τουρισμού, ο οποίος κλονίστηκε από την πανδημία και θα προσφέρει σε όλους τους Εκθέτες της μια μοναδική ευκαιρία για την πραγματοποίηση νέων συνεργασιών με στόχο την αύξηση του πελατολογίου τους.

Πληροφορίες για την Έκθεση παρέχονται στο website www.aite.gr

Διοργάνωση LEADERTECH, τηλ. 210-6141164, e-mail: info@leaderexpo.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο