Τα νέα των μελών μας

Leader Expo: Come to Meet the Greeks : Στην προσέλκυση των καλύτερων Buyers στοχεύει η Greek Tourism Expo 2014

Με επιτυχία συνεχίζεται η πρόσκληση εξειδικευμένων για την Ελλάδα αγοραστών τουριστικών υπηρεσιών οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν επαγγελματικές συναντήσεις με τους εκθέτες της Greek Tourism Expo που θα πραγματοποιηθεί 5-7 Δεκεμβρίου 2014 στο Metropolitan Expo, Αερ. Ελ. Βενιζέλος.

Μέχρι σήμερα έχουν ήδη επιλεγεί 30 hosted buyers από το σύνολο των 80 που θα προσκληθούν.

Στόχος μας είναι η μέγιστη κάλυψη των αναγκών των εκθετών μας για συναντήσεις με επιλεγμένους hosted buyers με αποτέλεσμα να έχουμε ήδη προσκαλέσει μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων συμπεριλαμβανομένων μεγάλων Tour Operators, PCO’s (Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων), Special interest travel agents, εξειδικευμένων γραφείων, γραφείων διακίνησης τουρισμού πολυτελείας, προσκυνηματικού τουρισμού, πολιτιστικού τουρισμού, τουρισμού δραστηριοτήτων, κ.α.

Για τη φετινή χρονιά το Πρόγραμμα Come to Meet the Greeks εστιάζει στην πρόσκληση επαγγελματιών από την Ευρώπη ( Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, κ.λ.π.) , συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας και των χωρών της Βαλτικής. Επίσης, έχουν προκληθεί και σημαντικά γραφεία από άλλες Ηπείρους όπως η Ασία.

Οι εκθέτες θα έχουν προκαθορισμένα ραντεβού με τους επισκέπτες την πρώτη και δεύτερη ημέρα της λειτουργίας της έκθεσης, ενώ η τελευταία ημέρα θα είναι αφιερωμένη και στο κοινό.

Οι Β2Β συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο μεταξύ των εκθετών και των  Buyers .

Διαρκής ενημέρωση για το ανωτέρω Πρόγραμμα θα υπάρχει στο site της Έκθεσης www.greektourismexpo.gr.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο