Τα νέα των μελών μας

Leader Expo: 6η Athens International Tourism Expo: Στοχεύοντας δυναμικά στους κλάδους Leisure & MICE

undefined

H Διεθνής Έκθεση Τουρισμού της Αθήνας, διοργανώνεται εδώ και 6 χρόνια από την εταιρία Leadertech και είναι απόλυτα εστιασμένη στον εισερχόμενο τουρισμό.

Η Έκθεση είναι μία διοργάνωση που το ενδιαφέρον της επικεντρώνεται στα Β2Β Meetings που πραγματοποιούνται, κάθε χρόνο, μεταξύ των Hosted Buyers και των Εκθετών της.

Οι Εκθέτες που έχουν εμπιστευτεί την AITExpo ξεπερνούν τους 500, προέρχονται δε από όλους τους κλάδους τουρισμού, όπως Ξενοδοχεία, LuxuryResorts & Villas, Καταλύματα, εταιρίες Yachting, Sailing, Wedding Planners, PCO’s και DMC’sεπιχειρήσεις ενώ παράλληλα οι Hosted Buyers που έχουν συμμετάσχει ξεπερνούν τους 700.

HΈκθεση του 2019 θα φιλοξενήσει 150+ Διεθνείς Hosted Buyers από 50 και πλέον χώρες που θα καλύπτουν με εξειδικευμένες ομάδες όλους τους τομείς της έκθεσης.

Οι Hosted Buyers προέρχονται από ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑ, ΑΣΙΑ, ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΟΦΩΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Ενδεικτικά, μεταξύ των hosted buyers, συμμετέχουν για τους κλάδους Leisure & MICE και οι παρακάτω εταιρείες:

Grecos (Poland), WTC (Israel), Intrepid (Australia), G Adventures (Canada), Eden Viaggi (Italy), Gate1 Travel (USA), Frosch Travel (USA), Oktopod (Serbia), Berge & Meer (Germany), Secret Escapes (U.K.), TripAdvisor Experiences (Global), CNRS (France), Ericsson (South Europe), Casta Diva Events (Italy), Bizsob (Russia), Silverjet Vakanties ( HOLLAND), Ponte Travel ( Serbia), Meshek Wings ( Israel), Firotour ( Czech Rep.), Albatros World ( Singapore) και πολλοί άλλοι. 

Παράλληλα έχουν ήδη επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους περισσότεροι από 100 Tour Operators, Travel agencies και εταιρίες MICE! 

Συνεχίζοντας δυναμικά και το 2019, η Έκθεση κάνει άνοιγμα και καταφέρνει να προσελκύσει Εκθέτες, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό. Την εφετινή χρονιά, συμμετέχουν κρατικοί οργανισμοί, Ταξιδιωτικά γραφεία και εταιρίες από το ΙΣΡΑΗΛ, τη ΣΕΡΒΙΑ, τη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, τη ΚΥΠΡΟ, την ΑΙΓΥΠΤΟ, από ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, την  ΙΝΔΙΑ, το ΜΑΡΟΚΟ, τη ΚΙΝΑ  και συνεχίζουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες www.aite.gr,tel. 210-6141164, info@leaderexpo.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο