Τα νέα των μελών μας

Le Monde College: Bachelor of Hospitality Management από το LE MONDE College

undefined 

 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των Τουριστικών και Ξενοδοχειακών σπουδών, πρωτοπορεί και προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα απόκτησης Bachelor‘s Degree in Hospitality Management, με ένα πρόγραμμα που ακολουθεί το πρότυπο Φινλανδικό μοντέλο εκπαίδευσης, που έχει διεθνώς αναγνωριστεί ως το πλέον αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σύστημα για τις ανώτερες εκπαιδευτικές βαθμίδες (Best Higher Education & Training System in the World, World Economic Forum 2015) και βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις στις μελέτες του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανασυγκρότησης, PISA-OECD, σε συνεργασία με το διακεκριμένο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστήμων, Haaga-Helia της Φινλανδίας. Το LE MONDE College – Tourism College of Greece, παρέχει προγράμματα πανεπιστημιακού επιπέδου. H φοίτηση στο πρόγραμμα είναι τριετής (6 εξάμηνα θεωρητικής & εργαστηριακής εκπαίδευσης και 1 εξάμηνο πτυχιακής εργασίας).

Σε μια εποχή που οι εξελίξεις της τεχνολογίας γίνονται εφαρμογές καθημερινής χρήσης, ένα πανεπιστημιακό πρόγραμμα ξενοδοχειακής διοίκησης ανώτατης βαθμίδας, οφείλει να πρωτοπορεί σε διεθνές επίπεδο. Η κατανόηση του διαρκώς μεταβαλλόμενου διεθνούς σκηνικού, προϋποθέτει σύγχρονους managers με επιστημονικές γνώσεις, πρακτικές ικανότητες, εφόδια επικοινωνίας, ενσυναίσθηση και πρωτοβουλία κατά τη λήψη αποφάσεων.

undefined

Η πολυετής εμπειρία και η απόλυτη εξειδίκευση του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE στην τουριστική εκπαίδευση, παρέχουν σε όλους τους φοιτητές του LE MONDE College – Tourism College of Greece, πρόσβαση στην πλέον καινοτόμο και σύγχρονη εφαρμοσμένη ακαδημαϊκή μεθοδολογία που εξασφαλίζει την επαγγελματική καταξίωση.

Έναρξη μαθημάτων: Οκτώβριος 2022

LE MONDE College
Τουριστικό Κολλέγιο Ελλάδας
Θεσσαλονίκης 45
18346, Μοσχάτο – Αθήνα
Τηλ.: 210 4830500
Φαξ: 210 4839309
E-mail: info@lemondecollege.gr
Website: www.lemondecollege.gr
F: https://www.facebook.com/lemondecollege
I: https://www.instagram.com/le_monde_college/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο