Τα νέα των μελών μας

ΛΑΚΙΩΤΗΣ: Συμμετοχή της εταιρίας Λακιώτης στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2022

undefined

 

Η εταιρία Λακιώτης θα συμμετάσχει στην φετινή έκθεση ΧΕΝΙΑ που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo από το Σάββατο 26/11 μέχρι και την Δευτέρα 28/11. Η παρουσία της εταιρίας αναμένεται να ξεχωρίσει λόγω του μοναδικού design του περιπτέρου της σε συνδυασμό με τα πλακίδια μεγάλων διαστάσεων Infinity που θα «ντύνουν» περιμετρικά τον χώρο της.

Το περίπτερο θα έχει την μορφή bar και θα περιλαμβάνει έναν κομψό και ταυτόχρονα μοντέρνο συνδυασμό πλακιδίων διαφόρων υλικών, από τα μικρά γυαλιστερά πλακάκια από τούβλα μέχρι και εξαιρετικά μεγάλες πλάκες σε ύφος μαρμάρου διαφόρων αποχρώσεων. Το χώρο θα συμπληρώνουν και εντυπωσιακά τραπέζια κατασκευασμένα επίσης από πλακάκια μεγάλου μεγέθους.

Η εταιρεία Λακιώτης παρακολουθώντας στενά τις τάσεις της αγοράς, προσφέρει τις ανταγωνιστικότερες τιμές σε συνδυασμό με κορυφαία ποιότητα, αξιοπιστία αλλά και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας μετά την πώληση. Είτε πρόκειται για ιδιώτη, επαγγελματία ή κατασκευαστή, η εταιρεία προσφέρει στοχευμένη, πελατοκεντρική αλλά και ευέλικτη συνεργασία και υποστήριξη σε όλα τα στάδια, πριν, κατά, αλλά και μετά την πώληση.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο