Τα νέα των μελών μας

ΛΑΚΙΩΤΗΣ: Η παρουσία της εταιρίας Λακιώτης στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2022

undefined

 

Η παρουσία της εταιρείας Λακιώτης ξεχώρισε στην φετινή έκθεση ΧΕΝΙΑ 2022  που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Το ανατρεπτικό περίπτερο της εταιρείας είχε σχεδιαστεί έχοντας σαν concept ένα bar, το οποίο είχε ντυθεί εξ ’ολοκλήρου με πλακάκια ενώ ακόμα και η διακόσμηση στα ράφια του bar περιλάμβανε κλωστρά σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

 undefined 

Περιμετρικά το περιπτέρου υπήρχαν επιβλητικά πάνελ διαστάσεων 1.60Χ3.20 ποικίλλων χρωμάτων και υφών που δημιουργούσαν μοναδικά ανοίγματα για την ευκολότερη πρόσβαση στον κεντρικό χώρο του περιπτέρου. Η χρήση των πάνελ σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα πλακίδια έδιναν μια αίσθηση πολυτέλειας στο περίπτερο.

 undefined

Τον χώρο συμπλήρωναν αρμονικά ψηλά τραπέζια οι επιφάνειες των οποίων είχαν κατασκευαστεί από πλάκες μεγάλων διαστάσεων Infinity. Οι συγκεκριμένες πλάκες επιλέχθηκαν όχι μόνο λόγω της εντυπωσιακής τους εμφάνισης αλλά και λόγω της εξαιρετικής αντοχής τούς, μιας και δεν χαράσσουν και γενικότερα δεν παρουσιάζουν σημάδια φθοράς. Ταυτόχρονα, σε αντίθεση με άλλα φυσικά υλικά δεν επηρεάζονται από την θερμότητα ή από οξέα, καθιστώντας τις έτσι ιδανική επιλογή και για την κατασκευή πάγκων κουζίνας.

 undefined 

Μεταξύ των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται είναι οι διεθνούς φήμης Geberit, Ideal Standard, Roca, Grohe, Piccadilly, Energie Ker, Marca Corona, Infinity, Tuscania, Pamesa, Kerakoll, Mapei, Franke κτλ. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο