Τα νέα των μελών μας

ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε: Ηχηρή παρουσία της Λακιώτης Α.Ε και Geberit στην Xenia 23!

Για μια ακόμα χρονιά η εταιρεία Λακιωτης Α.Ε έδωσε ξεχωριστό παρόν στην έκθεση Xenia 23 που φιλοξενήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo 25-27/11.

Το περίπτερο ανέδειξε τη συνεργασία την εταιρείας Λακιωτης Α.Ε με τον διεθνούς φήμης οίκο Geberit. Μέσα από ένα ιδιαίτερο και ευρηματικό σχεδιαστικό concept προσομοίωσης ξενοδοχειακού δωματίου, παρουσιάστηκαν τα μοναδικά προϊόντα και λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που ο παγκόσμιος ηγέτης προσφέρει στην ελληνική αγορά.

Καθρέπτες με Led φωτισμό, ηλεκτρονικές λεκάνες, δημοφιλείς μπαταρίες και πλακέτες σε διαφορά φινιρίσματα τράβηξαν το μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών, καθώς ανέδειξαν την πρωτοπορία του οίκου και την προστιθέμενη αξία που η αντιπροσώπευση από την εταιρία Λακιωτης Α.Ε προσδίδει.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο