Τα νέα των μελών μας

KYVERNITIS TRAVEL Group: Ο όμιλος KYVERNITIS TRAVEL Group παρουσιάζει το πρωτοποριακό podcast αφιερωμένο στην Ελληνική Ναυτιλία: THE GREEK SHIPPING PODCAST

 

undefined

THE GREEK SHIPPING PODCAST

Η ναυτιλιακή βιομηχανία είναι η ραχοκοκαλιά της Ελλάδας και του διεθνούς εμπορίου, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας. Πρωταγωνιστές της βιομηχανίας αυτής είναι άνθρωποι με όραμα, αγάπη για τη θάλασσα, έτοιμοι να  διακινδυνεύσουν, έτοιμοι να τολμήσουν το επόμενο βήμα. Γιατί σε αυτόν τον χώρο “όποιος δεν τολμά, δεν κάνει για τη ναυτιλία” όπως έλεγε ένας από τους κορυφαίους Έλληνες πλοιοκτήτες. Σκοπός μας μέσω του “The Greek Shipping Podcast” είναι να γίνουμε όλοι κοινωνοί των εμπειριών που μοιράζονται μαζί μας οι Πρωταγωνιστές, να αφουγκραστούμε τι έχουν να πουν, τη φιλοσοφία που διαμόρφωσαν δραστηριοποιούμενοι στον άκρως ανταγωνιστικό κλάδο της Ναυτιλίας. Επιθυμία μας είναι να ακουστούν οι συμβουλές που δίνουν στις νεότερες γενιές που στρέφουν το βλέμμα στη θάλασσα και να μάθουμε μέσα από βιωματικές εξιστορήσεις τα μυστικά που οδήγησαν την Ελλάδα να είναι η πρώτη παγκοσμίως ναυτιλιακή δύναμη, ξεδιπλώνοντας ταυτόχρονα την ιστορία της Ελληνικής Ναυτιλίας. Μέσα από κάθε επεισόδιο (διάρκειας 30’), το κοινό θα έχει την δυνατότητα να ακούσει τις ιστορίες σημαντικών προσωπικοτήτων της ελληνικής ναυτιλίας.

Τα επεισόδια του ‘The Greek Shipping Podcast’ θα είναι διαθέσιμα σε Spotify, Apple & Google podcasts, καθώς και στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα μας: marketing.kyvernitis.gr/the-greek-shipping-podcast. Εγγραφείτε στο κανάλι Podcast που σας εξυπηρετεί (subscribe & follow) για να λαμβάνετε ενημερώσεις για κάθε νέο μηνιαίο επεισόδιο!

Εμπνευστής αυτής της πρωτοβουλίας και επίτιμος καλεσμένος του πρώτου ‘The Greek Shipping Podcast’ είναι ο Μανώλης Βορδώνης. Παρουσιαστής των Podcast είναι ο δημοσιογράφος Μηνάς Τσαμόπουλος.

Δείτε το σχετικό video εδώ.

undefined

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον επίσημο αερoμεταφορέα μας, την Qatar Airways, για την υποστήριξή της. Μια πολλαπλά βραβευμένη αεροπορική εταιρεία που ανακηρύχθηκε πρόσφατα ως η «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» από τον διεθνή οργανισμό αξιολόγησης αεροπορικών μεταφορών Skytrax, για έκτη φορά. Η Qatar Airways εξασφάλισε πέντε επιπλέον βραβεύσεις, της «Καλύτερης Διακεκριμένης Θέσης στον Κόσμο», του «Καλύτερου Σαλονιού Αεροδρομίου Διακεκριμένης Θέσης», του «Καλύτερου Καθίσματος Παγκοσμίως στη Διακεκριμένη Θέση», του «Καλύτερου Φαγητού Διακεκριμένης Θέσης» και της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στη Μέση Ανατολή».  

1ο Επεισόδιο του THE GREEK SHIPPING PODCAST: Το πρώτο επεισόδιο με καλεσμένο τον κ. Μανώλη Βορδώνη, προσφέρει μια εξαιρετική εισαγωγή στις ρίζες της Ελληνικής Ναυτιλίας και τις βασικές αξίες που δημιούργησαν το «ελληνικό θαύμα», με τον κ. Βορδώνη  να μοιράζεται μαζί μας μερικές προσωπικές εμπειρίες του, μέσα από τα 40 χρόνια καριέρας ως Εκτελεστικός Διευθυντής της ναυτιλιακής εταιρείας Thenamaris. 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας για να παρακολουθήσετε τις επόμενες συνεντεύξεις με εκλεκτούς καλεσμένους, μεταξύ αυτών, τους Γιάννη Δράγνη, Γιώργο Τσαβλίρη, Κωστή Φραγκούλη και Χάρη Βαφειά.

undefined

 

Δηλώσεις στελεχών: «Tο Greek Shipping Podcast δημιουργήθηκε από την αγάπη μας για το ταξίδι και την Ελληνική Ναυτιλία. Το Podcast αποτελεί έναν νέο τρόπο επικοινωνίας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα πρωτοπορήσουμε σε αυτό, προσεγγίζοντας έτσι και το νεότερο κοινό της ναυτιλίας» ανέφερε ο κ. Γιώργος Κυβερνήτης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου.

Λίγα λόγια για τον όμιλο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ TRAVEL GROUP: Από το 1974, η εταιρία ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Travel Group, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παρόχους ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Παρ ’όλο που η εταιρεία έχει εξελιχθεί, προσφέροντας πλέον ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών υπηρεσιών, όπως Ναυτικό & Επαγγελματικό ταξίδι, Συνέδρια, Ταξίδια Κινήτρου, καθώς και πολυτελή Ταξίδια αναψυχής, η βασική μας φιλοσοφία δεν έχει αλλάξει. Παραμένουμε παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε, επικεντρωμένοι στον άνθρωπο και αφοσιωμένοι στην προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς στους ταξιδιώτες που μας εμπιστεύονται. Επιπλέον, από το 2019 λειτουργούμε ως κάτοχος άδειας της AMEX GBT Energy & Marine. Για περισσότερα από 45 χρόνια ο όμιλος ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε ναυτιλιακές εταιρείες προκειμένου να μεταφέρουν μέλη των πληρωμάτων τους με ασφάλεια και συνέπεια, σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο. Η στενή συνεργασία του ομίλου ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ με ηγετικές ναυτιλιακές εταιρίες αποτέλεσε το έναυσμα της δημιουργίας του The Greek Shipping Podcast. Μάθετε περισσότερα για εμάς στο: kyvernitis.gr  

Λίγα λόγια για την Qatar Airways: Η Qatar Airways έλαβε πρόσφατα το βραβείο «Επένδυση στους Ανθρώπους» από τα Seatrade Awards 2021, σε αναγνώριση της συμβολής της στην ευημερία χιλιάδων ναυτικών. Η αεροπορική εταιρεία διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στον επαναπατρισμό των ναυτικών που είχαν αποκλειστεί από την πανδημία και συνέχισε να διευκολύνει τις βασικές αλλαγές πληρωμάτων. Επίσης, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ δημιουργήθηκε ένα σαλόνι αεροδρομίου, το «Mariner Lounge», το οποίο είναι το πρώτο στη βιομηχανία, παρέχοντας αποκλειστική και δωρεάν πρόσβαση σε ναυτικούς και εργαζόμενους στη ναυτιλία. Από την έναρξη της πανδημίας, η Qatar Airways έχει μεταφέρει περισσότερους από 500.000 ναυτικούς τόσο για επαναπατρισμό όσο και για αλλαγές πληρωμάτων. Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία πραγματοποίησε περισσότερες από 130 πτήσεις τσάρτερ μεταφέροντας περισσότερους από 35.000 εργαζόμενους. Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα: qatarairways.com

undefined

Στοιχεία επικοινωνίας
KYVERNITIS TRAVEL GROUP
6 DrosiniStr., Voula, 16673, Athens, Greece
kyvernitis@kyvernitis.gr
kyvernitis.gr 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο