Τα νέα των μελών μας

KYVERNITIS TRAVEL | AMEX GBT: Ενδυνάμωση του γραφείου στη Θεσσαλονίκη

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου η εταιρία  KYVERNITIS TRAVEL | AMEX GBT οργάνωσε εκδήλωση για την στήριξη του γραφείου Θεσσαλονίκης, με καλεσμένους τόσο από τον επιχειρηματικό όσο και από τον ευρύτερο τουριστικό και θεσμικό κλάδο της συμπρωτεύουσας. Περισσότεροι από 60 καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν στο νέο ξενοδοχείο MONASTY, στο κέντρο της πόλης, για να παρακολουθήσουν  την παρουσίαση ταξιδιωτικών υπηρεσιών για εταιρίες όπως: Business Travel, Crew Travel, Meetings & Events, Inbound & Outbound Leisure Τravel.

        

Ο κ. Χρήστος Κυβερνήτης (CEO), κατά την εισαγωγή του, παρουσίασε πλάνο ενίσχυσης του γραφείου Θεσσαλονίκης με στοχευμένες ενέργειες:

  • Ενδυνάμωση της τοπικής ομάδας
  • Συμμετοχή της εταιρίας KYVERNITIS TRAVEL | AMEX GBT στην έκθεση Sea Tourism Forum, που θα πραγματοποιηθεί στο Makedonia Palace, στις 25 & 26 Απριλίου 2023, όχι μόνο ως εκθέτης, αλλά και ως το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της διοργάνωσης, καθώς και ως χορηγός
  • Προώθηση της Θεσσαλονίκης ως City Break Destination, μέσα από το τμήμα εισερχόμενου τουρισμού της εταιρίας, Eclectic Greece
  • Προβολή της Θεσσαλονίκης ως ιδανικό MICE Destination στην Ελλάδα, μέσα από το τμήμα Meetings & Events της εταιρίας, με προοπτική ανάδειξης της πόλης σε ευρύτερο κέντρο για την Βαλκανική χερσόνησο

Η κα. Νίκη Ρωμανά (Director of Sales), τόνισε κλείνοντας ότι «το γραφείο της  KYVERNITIS TRAVEL | AMEX GBT στη Θεσσαλονίκη, κουβαλώντας ιστορία 36 ετών, θα αποτελέσει βασικό πυρήνα εξυπηρέτησης για τις ταξιδιωτικές ανάγκες Βορείου Ελλάδος».

Φωτογραφίες της εκδήλωσης σε αυτό τον σύνδεσμο.

Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε από την Qatar Airways η οποία παρουσίασε τα νέα ειδικά γκισέ Premium Checkin, τα αεροσκάφη με επιλογές ψυχαγωγίας, το Oryx One και τα ειδικά προνόμια των καρτών Silver, Gold και Platinum. Κλείνοντας, οι εκπρόσωποι της Qatar Airways παρουσίασαν το πρόγραμμα επιβράβευσης Beyond Business, όπου και η εταιρεία, αλλά και οι εργαζόμενοι σε αυτήν, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν αποκλειστικά οφέλη με βάση τις ταξιδιωτικές τους δαπάνες με την Qatar Airways. Μάθετε περισσότερα στο www.qatarairways.com/en/corporate-travel/beyond-business.

Λίγα λόγια για το KYVERNITIS TRAVEL GROUP:

Ο όμιλος Kyvernitis Travel Group, που ιδρύθηκε το 1974, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παρόχους ολοκληρωμένων εταιρικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών αναψυχής στην Ελλάδα και βασικός παράγοντας στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία. Η ομάδα αποτελείται από περισσότερους από 120 παθιασμένους επαγγελματίες που παρέχουν ένα ευρύ φάσμα τεχνολογικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων:

Ταξίδι πληρώματος | Επαγγελματικά ταξίδια | Συναντήσεις & Κίνητρα | VIP Travel | Συνέδρια & Εκδηλώσεις | Εισερχόμενες & Εξερχόμενες Υπηρεσίες πολυτελείας αναψυχής.

Το 2020 η KYVERNITIS TRAVEL S.A. απέκτησε το ιδιόκτητο γραφείο της American Express Global Business Travel σε Ελλάδα και Κύπρο. Αν και η εταιρεία έχει εξελιχθεί και προσφέρει τώρα μια μεγάλη γκάμα ταξιδιωτικών υπηρεσιών από τα γραφεία της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, η βασική της φιλοσοφία δεν έχει αλλάξει καθόλου. Ο Όμιλος Kyvernitis Travel Group εξακολουθεί να είναι παθιασμένος με αυτό που κάνει, εξακολουθεί να επικεντρώνεται στο να βάζει τους ανθρώπους πρώτα και εξακολουθεί να είναι αφοσιωμένος στην προσφορά του υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών στους ταξιδιώτες. Η αποστολή της εταιρίας είναι να σχεδιάζει και να κάνει πραγματοποιεί εμπειρίες ζωής για επαγγελματικά ταξίδια και ταξίδια αναψυχής. Μάθετε περισσότερα στο kyvernitis.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο