Τα νέα των μελών μας

Kydon Hotel: 50 χρόνια Kydon, The Heart City Hotel… 50 χρόνια παραμένουμε το ξενοδοχείο της καρδιάς σας!

undefined

Χανιά, 1968. Η πόλη γνωρίζει τεράστια ανάπτυξη, τουριστική, αγροτική εμπορική. Οι μικροί θησαυροί του νομού – ονειρεμένες παραλίες, γραφικές τοποθεσίες και το εκτυφλωτικό φως – υπάρχουν σε κάθε φυλλάδιο διακοπών. Τα κρητικά προϊόντα ταξιδεύουν πέρα από τα όρια του νησιού. Καθώς καταφθάνει όλο και περισσότερος κόσμος, οι ανάγκες για φιλοξενία και διαμονή αυξάνονται.

Οι Όθωνας και Ευάγγελος Αναστασάκης αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Στην κεντρική πλατεία, ακριβώς απέναντι από την είσοδο της Αγοράς των Χανίων, ορθώνεται το κτήριο που σύντομα θα είναι συνώνυμο με την φιλοξενία, την ευρηματικότητα και την ευχάριστη διαμονή.

Και φυσικά, τα αδέρφια συμβουλεύονται την ιστορία και την παράδοση του τόπου τους για να “ονοματίσουν” το έργο τους. Επιλέγουν το όνομα του Κύδωνα, του πρώτου βασιλιά και ιδρυτή της αρχαίας πόλης των Χανίων, που έμεινε στην ιστορία για την μυθική του φιλοξενία. Έτσι και το ξενοδοχείο των αδερφών Αναστασάκη είχε σαν μοναδικό του σκοπό να κάνει ευχάριστη τη διαμονή του κάθε επισκέπτη, χάρη στην ειλικρινή και φιλόξενη υποδοχή του προσωπικού του.

undefined

Η θέση του ξενοδοχείου: ιδανική. Στην καρδιά της πόλης, δίπλα σε μνημεία, μουσεία, κτίρια που σιγά σιγά μετατράπηκαν σε εκθεσιακά και επιστημονικά κέντρα. Ελάχιστα χιλιόμετρα από ολόχρυσες παραλίες, με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέσα μεταφοράς. Η καλύτερη επιλογή ενός επισκέπτη που επιθυμεί να εξερευνήσει τα Χανιά ή έρχεται για δουλειές. Και φυσικά, όλη η φιλοσοφία του ΚΥΔΩΝ χτίστηκε γύρω από αυτήν την υπέροχη πολυμορφία που προσφέρει η πόλη και ολόκληρος ο νομός των Χανίων.

Καθώς τα χρόνια περνούν, οι απαιτήσεις γίνονται υψηλότερες, και η διεύθυνση του ΚΥΔΩΝ παρακολουθεί τις τάσεις και ανανεώνει το φάσμα των υπηρεσιών με εξαιρετική συνέπεια. Ο σεβασμός στον πελάτη, η αγάπη για το παιδί, η ανάδειξη των πιο κρυφών σημείων της πόλης, ο σεβασμός στο περιβάλλον, οι παραδόσεις και η Κρητική διατροφή, η χρήση των νέων τεχνολογιών, η ευελιξία, η αγάπη για τον συνάνθρωπο είναι μόνο μερικές από τις αρχές που διαμορφώνουν την πολιτική του ΚΥΔΩΝ στο γύρισμα του αιώνα, αλλά και μέχρι σήμερα. 

Η σημερινή διεύθυνση, τρίτη πλέον γενιά που αναλαμβάνει τη διαχείριση του KYDON, The Heart City Hotel, γιορτάζει εφέτος την συμπλήρωση των 50 ετών από την ίδρυση του ξενοδοχείου. Πολλά κεφάλαια έκλεισαν. Ένα κεφάλαιο παραμένει πάντα ανοιχτό: αυτό της αγάπης για την σοβαρή και ουσιαστική δουλειά. Ανανεώνουμε λοιπόν τη δέσμευσή μας για πολλά ακόμα χρόνια γεμάτα συνέπεια και απολαυστικές διαμονές στην καρδιά της πιο όμορφης πόλης.

Χρόνια Πολλά Kydon, The Heart City Hotel! 

Και συνεχίζουμε…

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο