Τα νέα των μελών μας

Κτήμα Πόρτο Καρράς: Chateau Porto Carras 2005 & Μαλαγουζιά Πόρτο Καρράς 2014 λαμβάνουν δύο χρυσά μετάλλια στο παγκόσμιο διαγωνισμό οίνου Berlin Wine Trophy 2015

undefined

 

Χρυσή πρωτιά για το Κτήμα Πόρτο Καρράς που ξεχώρισε σε έναν από τους διασημότερους διεθνείς διαγωνισμούς οίνου στο Βερολίνο της Γερμανίας, Berlin Wine Trophy 2015”, ο οποίος τελεί υπό τους αυστηρούς κανόνες του OIV (Διεθνής Οργανισμός Αμπέλου και Οίνου).

Με πάνω από 10.000 συμμετοχές από όλο τον κόσμο, τα χρυσά μετάλλια για τη Μαλαγουζιά Porto Carras 2014 και το Chateau Porto Carras 2005 εδραιώνουν επάξια στον οινικό χάρτη το Κτήμα Πόρτο Καρράς και την οινική ζώνη «πλαγιές Μελίτωνα».

Οι ξεχωριστές αυτές διακρίσεις έρχονται ως αποτέλεσμα των προσπαθειών των ανθρώπων του Κτήματος και της νέας διεύθυνσης η οποία από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 που ανέλαβε, έχει επενδύσει πολύ χρόνο, κόπο και χρηματικούς πόρους με κύριο στόχο την ανάδειξη του ελληνικού βιολογικού κρασιού και την προσφορά ποιοτικών οίνων στο οινόφιλο κοινό.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο